Wielertijdrit Groot-Ammers

12:59 08-9-2019 - By Jan de Bruin - View Comments

Op vrijdag 30 augustus a.s. wordt de jaarlijkse tijdrit om de Jan van der Meijden Bokaal verreden. De organisatie is in handen van Stichting Wielerevenementen Groot-Ammers i.s.m. RC Jan van Arckel.  

Aan deze tijdrit kan worden deelgenomen door wielrenners (m/v) van 16 jaar en ouder die niet in het bezit zijn van een wielerlicentie (m.u.v. Basislicentie KNWU). Daarnaast moet men (aantoonbaar) woonachtig zijn in de Alblasserwaard of Vijfheerenlanden of lid zijn van RC Jan van Arckel of dit jaar hebben deelgenomen aan de Zomercompetitie. Voor deze laatste categorie telt de tijdrit mee voor het klassement van deze competitie.

Het dragen van een valhelm is verplicht en deelname is op eigen risico.  

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00.

Vanaf 19.00 uur wordt er individueel gestreden over ca 13 km in de polder nabij Groot-Ammers. De start vindt plaats op het doodlopende gedeelte van de Peppelweg. Na 2 ronden is de finish op de Essenweg.

Inschrijven bij voorkeur vooraf per email t/m 29 augustus bij: baukeminkema@hotmail.com  of op 30 augustus a.s. tussen 17.00 en 18.00 uur in Café Sluis, Sluis 19, 2964 AR Groot-Ammers. Hier vinden na afloop ook de huldigingen plaats.

Renners die vooraf hebben ingeschreven kunnen rechtstreeks naar de start en tot 18.45 uur daar hun rugnummer afhalen.

 

Leave a Reply

   Banner     Banner