Wat is er mooier dan naar wielrennen kijken?

9:29 04-27-2019 - By Peter Mesker - View Comments

Zelf koersen.

Wil je dat, maar weet je nog niet hoe, dan krijg je binnenkort bij Jan van Arckel de kans om geheel vrijblijvend kennis te komen maken.

Vrijdagavond 3 mei, vanaf 18 uur, ben je van harte welkom bij een gratis kennismakingsclinic op het clubparkoers in Arkel. De clinic start met een korte uitleg hoe je zo veilig mogelijk wedstrijden kunt rijden. Daarbij krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen aan ervaren wielrenners. Vervolgens wordt, in groepjes onder leiding van enkele ervaren wielrenners, geoefend op het rijden van bochten op het (aangepaste) clubparkoers.

Aansluitend kun je om 19 uur starten in de kennismakingskoers, of, als de verwachting is dat je dat aankunt, in de funklasse wedstrijd vanaf 19.30 uur.

Op a.s. vrijdag vindt tevens de tweede wedstrijd voor de funklasse renners plaats op het parcours van Jan van Arckel en als onderdeel van de zomercompetitie. Meer info via de link zomercompetitie op deze site. De start van de funklasse wedstrijd is 19:30. Tevens wordt de snelste clubrenner gehuldigd.

Om 19:00 starten de renners in de startklasse categorie (voorheen de B-klasse) voor hun koers van een half uur.

 

Leave a Reply

   Banner     Banner