Tim Pijpers. . . . . vergeet hem niet!

18:23 12-12-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

Op maandag 11 Augustus 2014 is Tim Pijpers, toen de jongste ploegleider/verzorger van onze elite/beloftenploeg, terugkomend van zijn werk van achteren aangereden en met zijn auto tegen een boom geknald. Tim werd in zeer kritieke toestand naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. Het zag er niet goed uit en Tim heeft een aantal weken op de intensive care moeten vechten voor zijn leven. Tim heeft nooit opgegeven en klom er langzaam weer bovenop, zij het dat hij naar verwachting levenslang hulpbehoevend zou blijven.

Tijdens zijn revalidatie heeft Tim met liggend fietsen en trainen in het zwembad zijn spieren moeten sterken waarna hij kon beginnen met opnieuw te leren lopen.

Bij de start van de Arno Wallaard Memorial in 2016 was Tim aanwezig. Zittend in zijn rolstoel was hij ontzettend blij weer bij zijn oude liefde te kunnen zijn. Wielrennen was en is zijn passie en Jan van Arckel is nog steeds zijn club.

Tim geeft niet op en maakt nog steeds vorderingen. Hij is nu zover dat hij vanuit het zorgcentrum dagelijks naar zijn werk gaat. Hopelijk kan hij binnen afzienbare tijd weer zelfstandig gaan wonen en er wordt al weer stiekem gedacht aan het volgen van rijlessen.

Zijn grote wens is nog eens een keer mee te gaan naar de koers. En dan niet alleen als toeschouwer, maar voor zover mogelijk als nuttige hulp. Dat moeten we als club toch kunnen regelen? Ploegleiders: houd dit s.v.p. in gedachten en kijk eens wat er mogelijk is.

Tim is ons niet vergeten. Laat dat wederzijds zijn en verblijd hem eens met een mooie kerstkaart.

Het adres is: Tim Pijpers, Valpoort 225, 4873 BM  Etten-Leur.

Leave a Reply

   Banner     Banner