Succesvol DK voor streekrenners

8:27 06-11-2019 - By Jan de Bruin - View Comments

Bij de Districtskampioenschappen Zuid-Holland werden mooie resultaten behaald door JvA renners en overige streekrenners.

In Numansdorp werd het DK voor mannen verreden.

Bij de Masters 30+ sprintte Ronald van der Laar (Hardinxveld) naar een mooie overwinning. Ronald reed de laatste tijd al goede uitslagen en kreeg nu de kers op de taart met een mooie overwinning.

Uitslag: 1. Ronald van der Laar, 2. Ando Overbeek,  3. Arie van ‘t Geloof

 

Gert van der Grijn (Ameide) overtrof zichzelf door bij de Amateurs/Sportklasse de massaspurt te winnen. Net terug van een weekje trainen met de familie in de bergen met 6x de Alpe d’Huez als afsluiting is Gert in goede vorm.

Uitslag: 1. Gert van der Grijn, 2. Tim Breugem, 3. Casper Hordijk, 6. Mike van der Ham (Lexmond)Bij de Junioren bereikten de JvA renners de volgende uitslag:
  1. Timo de Zeeuw, 21. Noël Luijten, 22. Bram van Herk, 25. Menno Vonk, 33. Ruben Blom.
Bij de Elite kwam Lennnart van Houwelingen (Hardinxveld) net te kort voor de overwinning. Toch mag hij trots zijn op deze mooie tweede plaats. Als eerstejaars Eliterenner weet hij zich goed te handhaven tussen de grote mannen. Uitslag: 1. Niek van der Meer, 2. Lennaaart van Houwelingen, 3. Jordy Buskermolen, 9. Bart van den Berg, 14. Remco Schouten. Rens Tulner (Lexmond) reed naar de overwinning bij de Beloften. Jarri Stravers (Groot-Ammers) begint weer in vorm te komen en mocht als derde op het podium plaatsnemen. Uitslag: 1. Rens Tulner, 2. Thomas Ruigrok, 3. Jarri Stravers, 7. Olivier van Pelt, 24. Noah de Groot, 28. Antonie van Noppen. De overige categorieën reden op het selectieve parcours rondom de spoorlijn in Hardinxveld. Bij de Nieuwelingen bleef Jens Bassa (Goudriaan) in de achtervolging op twee koplopers steken op de derde plaats. Arno van Krimpen sprintte in een verbrokkeld peloton naar de vijfde plaats. Uitslag: 1. Rindert Buiter, 2. Mike Bronswijk, 3. Jens Bassa, 5. Arno van Krimpen. Anna van der Meiden (Heukelum) ging vol goede moed van start bij de Nieuwelingen meisjes. Na haar overwinning bij het DK tijdrijden mocht zij op dit parcours als favoriet worden gezien. Helaas miste ze de slag bij een pelotonbreuk en ging dapper in de achtervolging. Het gat bleek te groot en ze moest genoegen nemen met toch nog een mooie tiende plaats. Uitslag: 1. Leonie Bos, 2. Maud Rijnbeek, 3. Laura Molenaar, 10. Anna van der Meiden, 25. Rosanne van Rees. De wedstrijd voor Vrouwen (Elite/Beloften/Amateurs) eindigde in een massasprint met Melissa van der Peet als winnares. De JvA rensters kwamen tekort voor het podium. Uitslag: 1. Melissa van der Peet, 2. Nienke Wasmus, 3. Mariëlle Meijering, 3. Bente van Teeseling, Ingrit Verhoeff, 13. Kelly Markus, 24. Thirza Korevaar, 51. Charlotte Kool, 52. Karin van Leeuwen. Naast het DK werd in Hardinxveld een wedstrijd voor Funklasse en Starters verreden. Uitslag Funklasse: 1. Arjen van Dijk, 2. Tijmen Pesselse, 3. Dirk-Jan Verspuij. Uitslag Starters: 1. Peter Visscher.

Leave a Reply

   Banner     Banner