Scholieren Noordeloos op de MTB!

9:46 06-15-2018 - By John van Middendorp - View Comments

Donderdag 14 juni was het zover, groep 4 t/m 8 van de basisschool uit Noordeloos hadden hun gym uur ingeruild voor een clinic op de mountainbike.
Op het "Land van de Verte", het parcours van de familie Wallaard hebben de kinderen onder leiding van trainers van Jan van Arckel en van MTB Praktijk uit Vinkeveen heerlijk kunnen fietsen.
 
Na het passen van een helm en het aanmeten van de fiets zijn de kinderen aan de gang gegaan. de eerste rondjes was het zeker wennen. Schakelen en remmen, klimmen en dalen, tja dat was spannend. En dan moet je ook nog eens over schansen rijden en hobbelen over wasborden. Het was een genot om naar te kijken volgens de aanwezige leraren. 
Na vele rondjes oefenen werd er onder het genot van drank en een stuk fruit naar een demonstratie gekeken van de Bassa Merida boys. Daarna nog even op de foto en tevreden met een big smile weer richting school. 
Na de laatste groep kon de organisatie zeer tevreden terugkijken op een geslaagde dag.

Met dank aan de familie Wallaard voor de sponsoring en dank aan Ike Slob voor de organisatie namens de school en GiGa Giessenlanden.
Ook dank aan Nils te Beest van de MTB Praktijk voor de fietsen en training, tesamen met de JvA trainers Melanie Viveen en John van Middendorp ondersteund door Mika Bouman met Max van Hoorne en Jesse Bikker die namens Plieger sport de techniek deed.

Volgens toevallige passanten was het na schooltijd wel druk op het "land van de verte".....

Leave a Reply

   Banner     Banner