PolderChallenge – Molentocht

18:17 12-19-2020 - By Bert Pesselse - View Comments

De PolderChallenge op 21-11 was een mooi begin. Nu het vervolg!! 

De eerstvolgende gelegenheid om je lekker uit te leven in de Alblasserwaardse polders is de Molentocht Challenge. Ja inderdaad, een Molentocht zonder afhankelijkheid van natuurijs. Op de mountainbike, te rijden in solo- of in duo verband. 

Niét in grotere groepen. Want, meteen even scherpstellen: Vanzelfsprekend is het belangrijk dat we het corona virus serieus nemen. Het zal jezelf of iemand in de nabije omgeving maar overkomen. Natuurlijk is het zaak dat we ons verstandig gedragen en afstand houden. Natuurlijk respecteren we de regels. 

Het basis idee is simpel: we nodigen je uit voor een toertocht. Multi-road, over geasfalteerde wegen, fietspaden en ook gravelpaden, tiendwegen en, ja inderdaad, modderstroken. Waar gaat het heen? Vanuit Giessenburg de Westelijke Alblasserwaard in. Steeds verder richting de molens bij Kinderdijk. 

Een toertocht dus. Maar omdat we weten dat een flink percentage regionale off-road ridders wel houdt van een uitdaging is er ook nu weer een wedstrijdelement toegevoegd: Tijdmeting

Jawel, een Challenge! Een uitdaging dus. En jawel, dat gaat het worden! Hoe gaat het in z’n werk? Hoewel het een simpel idee is en de uitvoering lekker rechttoe rechtaan is, zijn er wel wat woorden nodig om volledige uitleg te geven. Kijk daarom op je gemak in het bijgevoegde draaiboek.

Bijlagen:
  • het draaiboek, inclusief detailweergave van de Strava segmenten
Polderchallenge Molentocht alles wat je weten moet
  • de GPS-file met de gehele route van ruim 50 km
Ai, deze website staat om veiligheidsredenen niet toe om GPX files in te voegen. Daarom voor nu een link naar een website waar je em vrij eenvoudig kan downloaden. https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2829847&key=MRHkiWUDm.6Uo Je mag ook een mailtje sturen naar polderchallenge@gmail.com, dan sturen we je de route als bijlage
  • De routekaart met daarop aangegeven de Strava segmenten
Routekaart inclusief segmenten Opmerkingen, vragen, klachten en lofuitingen ..... mail aan polderchallenge@gmail.com  

Leave a Reply

   Banner     Banner