Polderchallenge Molentocht – update 28-12

20:06 12-28-2020 - By Bert Pesselse - View Comments

Nog maar enkele dagen te gaan om de Molentocht Challenge

te kunnen rijden! Het is lekker druk op de route, de off-road sporen worden steeds duidelijker.

Elke dag wordt even gekeken naar de tussenstand op Strava. Zowel op de 7 segmenten als ook op het Molentocht Challenge totaalsegment.

Wat opvalt is dat het velen lukt om de route te rijden, maar ook valt op dat het nog een hele uitdaging/challenge is om dat 100% secuur te doen. En ja, het gaat niet alleen om hard rijden, het gaat er óók om om de route exact te volgen.

Rondom de kerstdagen en vandaag (maandag 28-12) zijn er bar snelle tijden geklokt. Zowel op individuele segmenten als ook op het totaalsegment. Natuurlijk kijken we de door die snelle lieden gereden route na '-) Tenslotte is het een Challenge in meerdere opzichten. Qua lengte, qua diversiteit in ondergrond en het spel met de wind speelt natuurlijk ook een rol. En jah, ook navigatie is onderdeel van de Challenge. Dat is lang niet iedereen helemaal goed afgegaan.

Op de Facebook pagina van de Mountainmasters https://www.facebook.com/Mountain-Masters-982906781798347 hebben we een link naar Strava, naar een 100% correct gereden route ingeplakt en de detailfoto's in die post op Facebook geven aan waar het regelmatig even niet goed gaat...

Ben je op pad geweest, dan is het goed om de door jou gereden track secuur te vergelijken met de originele GPX file.

Het is raadzaam om vooraf echt even te studeren op die listige tracks! En het is raadzaam om onderweg niet alleen voor max-speed te gaan, maar ook die display op je stuur goed in de smiezen te houden.

Zie verder de detail afbeeldingen in de post op Facebook.

Veel succes nog!

Vragen en opmerkingen via mail polderchallenge@gmail.com

Leave a Reply

   Banner     Banner