Polder Gravel Ride – Vanaf de andere kant

9:07 02-13-2020 - By Bert Pesselse - View Comments

Ondersteuning van het KWF met fondswerving - het tweede doel van de Polder Gravel Ride


Het kan écht leuk worden zaterdag (15-02) als we met een flinke groep gravel grinders (mooi woord, aangedragen door één van de inschrijvers) op pad gaan voor een mooie tocht door de Alblasserwaard.

Her en der is er wat ongeloof dat er in de Alblasserwaard écht 10 km gravel in een tocht van 60 km kan zitten. Maar let op: Dat gravelspul ligt er en we gaan het es flink laten kraken en knisperen 
Aangenaam en ontspannend, dat zijn de trefwoorden. Nu even over de andere kant van de bedoeling van deze rit. Het is de wens van de organisatoren om met elkaar wat fondsen bij elkaar te sprokkelen die een beetje meehelpen bij het onderzoek naar kanker. We kunnen hier veel tekst wijden aan de ernst van de ziekte en ook dat iedereen het in z’n nabije omgeving wel meemaakt, maar dat is een vanzelfsprekend feit. De vraag die we je stellen is daarmee simpel en in één woord te vatten: Doneer. We hebben twee mogelijkheden in de aanbieding. 1. Breng zaterdag 5 euro of meer mee en stop die in de schoenendoos bij onze penningmeester Aart van Rijswijk. 2. Doneer via onze actiepagina op de website van het KWF https://acties.kwf.nl/…/aspectict/mountainbiken-tegen-kanker Alvast hartelijk dank voor je 'meedoen'. En nu dan in dubbel opzicht.

Leave a Reply

   Banner     Banner

Club van 100


Ton Plieger


Familie van Kerkvoorde


Aco Wallaard


Tim Pijpers


Aart Stek


Harry Löwik


Jan de Groot


Wim Rietveld


Bert Den Hartog


Familie Willemse


P.G. Rietveld


Daniel Blokland


Annette Van den Dool


1005


GTV 1987


Ook lid worden van de club van 100? Mail naar clubvan100@janvanarckel.nl