Nieuws van de Toerclub

9:49 06-4-2021 - By Jan de Bruin - View Comments

Beste Toerfietsers,

Hoewel het corona virus sterk afneemt kunnen we onder de huidige omstandigheden nog geen toertochten organiseren.          Helaas moeten we dus mededelen dat de geplande Alblasserwaardse Molentocht op zondag 6 juni a.s. niet kan doorgaan vanwege de (nog) geldende maatregelen.

We hebben goede hoop dat we, na de zomer, wellicht alsnog een 2-tal tochten kunnen organiseren.


Het goede nieuws is dat de zondagochtend ritten weer van start zijn gegaan. Met kleine groepen gaan we om 9.00 van start vanaf het station.
Verder vragen we aandacht voor de Hollandse Waterlinie Fietstour op 19 en 20 juni: deze gaat definitief door ! Als TC Jan van Arckel gaan we deze verschillende fietstochten (die georganiseerd worden door Central Events) ondersteunen door mee te helpen en daarvoor vragen we hulp. We zoeken vrijwilligers voor het uitpijlen, het narijden en het ophalen van de routes (vrijdag 18 juni, zaterdag 19 juni en zondag 20 juni) Daarnaast zoeken we enkele mensen voor het opbouwen en afbreken van de start-en finishlocatie (Buiten de Waterpoort in Gorinchem) op zaterdagochtend vanaf 07.00 uur en zondagavond tussen 20.00 en 22.00 uur. Ook overdag op zaterdag en zondag is hulp welkom voor inschrijvingen, het uitreiken van medailles e.d. Meld je aan bij Wim Paans (wim_paans@ziggo.nlof Roeland Brouns (roeland.brouns@gmail.com), bellen kan uiteraard ook. Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de tochten mee te doen (zie de  website: hollandsewaterliniesfietstour.nl). Leden van TC Jan van Arckel kunnen korting krijgen op het inschrijfbedrag. Meld je hiervoor even aan bij Wim of Roeland.  

Leave a Reply

   Banner     Banner

Club van 100

Wim Rietveld


Daniel Blokland


Bert Den Hartog


Familie Willemse


P.G. Rietveld


Peter Mesker


Annette Van den Dool


Ton Plieger


Familie van Kerkvoorde


Aco Wallaard


Tim Pijpers


Harry Löwik


Aart Stek


Jan de Groot


GTV 1987


1005


Ook lid worden van de club van 100? Mail naar clubvan100@janvanarckel.nl