MTB jeugd leeft zich uit in Hapertse LJC 3 juli

9:56 07-5-2021 - By John van Middendorp - View Comments

Wat een spannende dag, deze zaterdag!

Onze mtb jeugd stond aan de start van de eerste competitiewedstrijd dit seizoen. Hoe zou het zijn na een corona loos wedstrijd jaar...De opwarmer was vorige week op ons eigen terrein en daar ging het al snel. Nu in Hapert haperde er geen één mtb'er. Allen reden een geweldige wedstrijd en er kon op het podium geklommen worden.

Zeker in categorie 1 was het Zoë van Waardenburg haar eerste wedstrijd en eindigde ze mooi in de top 10 met een 5e plek.  Ook voor onze kleine sterke man in categorie 2, Willem van Wijngaarden,  was het zijn eerste wedstrijd. Hij eindigde heel netjes op de 14e plek in een sterke groep. Allebei top gereden hoor!

Willem van Wijngaarden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In categorie 3, waar veel goede jonge mtb'ers rijden mocht bij de jongens Max van Kolfschoten de 3e prijs ophalen, Niek Wolthuis kwam net niet uit voor een podiumplek en finishte er  achter als 4e. In deze groep ook een sterk rijdende Myliam van Kapel, heel knap gereden voor een 6e plek. Bij de meisjes was Imke aan een sterke strijd begonnen, ook zij kon het podium op als 3e.  

In categorie 4 veruit de grootste groep met sterke deelnemers heerste Isis Versluis bij de meisjes, in haar kampioenstrui liet ze zien dat ze deze echt waard is. Een mooie 1e plek voor haar. in deze groep ook Tristan van Boven hij reed naar een mooie 22e plaats.In categorie 6 stond Darian Groeneveld met Stan Holthuis en Xander van Waardenburg aan de start, en volgens insiders reed Darian een toffe wedstrijd  met een 8e plek. Ook Stan haalde de finish met een 35e plek. Xander haalde een 38e plaats en gezien zijn situatie heeft hij een top prestatie geleverd om na zijn operatie weer op dit niveau mee te rijden.De laatste categorie, 7, daar is altijd weer spektakel, heel sterke mtb'ers die met elkaar in wedstrijden vaak stuivertje wisselen om de koppositie. Op het podium dit keer Daan Hartog met een mooie 3e plek, Rick Versloot kwam net te kort en pakte de 7e plek en Luuk Wolthuis maakte de strijd af op een 17e plaats.We kunnen terugkijken op een mooi begin van de LJC, onze mountainbikers reden in hun gele outfit goed en dat beloofd best wel wat voor het seizoen. op naar de volgende...

Met dank aan ouders en begeleiders voor de foto's.

 

MTB jeugdcommissie.

Leave a Reply

   Banner     Banner

Club van 100

Ton Plieger


Bert Den Hartog


Wim Rietveld


P.G. Rietveld


Daniel Blokland


Aco Wallaard


Familie Willemse


Peter Mesker


Annette Van den Dool


Harry Löwik


Familie van Kerkvoorde


Jan de Groot


Tim Pijpers


Aart Stek


GTV 1987


1005


Ook lid worden van de club van 100? Mail naar clubvan100@janvanarckel.nl