MTB jeugd kan niet langer wachten, training start weer week 36

9:20 08-26-2020 - By John van Middendorp - View Comments

Beste mtb'ers en ouders,
het begint  te kriebelen, de mtb koorts loopt op en ik hoor hier en daar al de roep "wanneer gaan we weer trainen?".....
Nou vanaf week 36 staan wij in de startblokken om met jullie het veld in te gaan, na een zomer van vakantie vieren vol warmte weinig neerslag heetgebakerde landgenoten en corona perikelen gaan wij zonder code geel of oranje weer aan de bak.
Op dinsdagavond 1 september is de ambi-groep aan de beurt en op donderdagavond 3 september de recreanten jeugd.
De ambi-groep wordt voorbereid op een hele korte jeugdcompetitie, 2 wedstrijden en een NK komen er aan.
3 september  staan de trainers klaar om met de donderdag-groep een vol uur de mtb skills te testen, we gaan weer lekker jumpen, thrill hillen, en speed rides doen.
Komende week wordt het terrein onder handen genomen om het overtollige groen te maaien en snoeien.
Donderdagavond 27 augustus kunnen wij jullie hulp gebruiken om de laatste tracks groenvrij te maken, vanaf 18.30u gaan we  aan de gang en hopen wij op jullie komst.
Aanmelden kan bij coördinator John.
Voor de volledigheid voegen we enkele data toe. Dit kan natuurlijk veranderen door corona maatregelen, iets wat wij niet helemaal in de hand hebben maar wat wij wel kunnen doen is zoveel mogelijk de regels aanhouden die opgedragen zijn. Bij de trainingen kan de mtb jeugd zonder beperkingen trainen, vragen we de ouders de gepaste afstand te bewaren en tot aan de hekken te blijven en de tracks alsmede het wielerparcours te mijden. Veiligheid voor de renners is belangrijk en zo kunnen de trainers hun aandacht richten op de groep.
Agenda:
27 augustus   - onderhoud terrein (18.30u)
1 september   - start ambi groep (18.45u)
3 september   - start donderdag groep (19.00u)
5 september   - LJC Venlo
12 september - LJC Breda
3 oktober        - NK mtb jeugd Baars-Steenwijk
8 oktober        - laatste zomertraining
Vanaf november t/m maart 2021 winterseizoen, informatie volgt.
De MTB jeugdcommissie. De ambi groep heeft het terrein alvast getest: https://www.facebook.com/pg/MTBJEUGD/posts/?ref=page_internal

Leave a Reply

   Banner     Banner