Medewerkers gevraagd voor Rabobank clinic

19:58 09-14-2019 - By Jan de Bruin - View Comments

Woensdag 9 oktober a.s. van 16.00-18.00 uur organiseert Jan van Arckel voor onze hoofdsponsor Rabobank  een MTB clinic voor hun leden tot maximaal 16 jaar. De clinic wordt grotendeels door Rabobank verzorgd, dus er is een organisator, hoofdtrainer/instructeur en er zijn fietsen.

Van de zijde van Jan van Arckel worden 3 enthousiaste begeleiders verwacht die een beetje mee kunnen fietsen (kunnen MTB'en is dus wel een vereiste) en 3 begeleiders die helmpjes kunnen helpen passen, afgelopen ketting opzetten en allerlei hand- en spandiensten.

Omdat van onze trainers al vaak veel wordt gevraagd, zijn ook ouders van jeugdleden welkom. Maar ook wat meer ervaren jonge leden zouden van nut kunnen zijn.

Jan van Arckel heeft veel te danken aan Rabobank als hoofdsponsor en het is mooi dat ze op deze manier meehelpen de wielersport te promoten. Laten we er met enkele enthousiaste vrijwilligers voor zorgen dat deze clinic een klinkend succes wordt!

Heb je op 9 oktober tijd vanaf 15.30 uur en vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan bij Alexander Willemse via:  a_en_j@dds.nl

 

Leave a Reply

   Banner     Banner