Lpoegentijdrit Gilze

12:19 04-30-2021 - By Bert Haverkort - View Comments

Beste Wielervriend,

Langer dan verwacht houdt het coronavirus ons in de greep. Er gloort echter licht aan de horizon en hopelijk kunnen we snel weer de dingen doen die we zo lang hebben gemist. Als organisatie van de Ploegentijdrit Gilze vertrouwen we er op dat in het najaar onze bijzondere wedstrijd voor de 14e maal verreden kan worden. Hoe het evenement exact georganiseerd wordt is nog niet duidelijk en afhankelijk van de richtlijnen en voorwaarden van de autoriteiten. Want voorop staat dat we het veilig en verantwoord doen.

Het is op zaterdag 18 september dus weer koers in het wielerdorp Gilze. We hopen dan ook jullie team op het grote startpodium te begroeten. Het concept van de Ploegentijdrit Gilze is onveranderd. Het is de grootste ploegentijdrit van Nederland waarin recreanten en toerrijders met teammaten een unieke prestatie neerzetten in misschien wel de moeilijkste discipline van de wielersport. Dames, heren, goed getraind en ambitieus of juist strijdend met de ‘olympische gedachte’, iedereen is welkom! Dat geldt ook voor wedstrijdteams en clubs/verenigingen die in het bezit zijn van een licentie van de KNWU of andere wielerbond, ook zij kunnen in een aparte categorie deelnemen.

We kunnen ons voorstellen dat het inmiddels weer begint te kriebelen om in groepsverband de weg op te gaan en samen te trainen voor een mooi sportief doel. We dagen je dan ook uit om deel te nemen aan de Ploegentijdrit Gilze. Aarzel niet en schrijf je via  www.wielerweekendgilze.nl  in voor dit mooie evenement. Op deze site vind je o.a. het reglement, het parcours, de huidige lijst van deelnemers en het elektronische inschrijfformulier. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kan je altijd contact met ons opnemen via email info@wielerweekendgilze.nl

Graag zien we jullie  Inschrijfformulier  tegemoet.

Stichting Wielerweekend Gilze

Leave a Reply

   Banner     Banner

Club van 100

Peter Mesker


Annette Van den Dool


Harry Löwik


Familie van Kerkvoorde


Jan de Groot


Tim Pijpers


Aart Stek


Ton Plieger


Bert Den Hartog


Wim Rietveld


P.G. Rietveld


Daniel Blokland


Aco Wallaard


Familie Willemse


1005


GTV 1987


Ook lid worden van de club van 100? Mail naar clubvan100@janvanarckel.nl