Leuke MTB training Ambi-Jeugd

8:19 09-24-2017 - By Jan de Bruin - View Comments

Zaterdagmiddag rond half één vertrok de JvA bus + aanhanger met fietsen naar Dorst voor een heerlijke na-zomer training in voorbereiding op het NK te Sittard. Zo'n 20 jeugdige mtb'ers uit de ambi groep verzamelden bij Gerrit Jan om samen met een aantal trainers en ouders te werken aan snelheid en klimwerk.

Na aankomst te Dorst werd eerst een opwarmrondje gemaakt. Daarna is de groep opgedeeld en onder begeleiding werd het snelle rondje afgelegd.

Helaas hebben we wel een ongeval te melden, Frank Willemse kwam ongelukkig ten val  en is door Tonny en Belinda begeleid naar het ziekenhuis te Oosterhout waar een sleutelbeenbreuk is geconstateerd.

Wij wensen hem uiteraard  heel veel beterschap en hopen op een spoedig herstel.

  

Na ruim 2 uur training werd huiswaarts gekeerd en bij Gerrit Jan stonden pannenkoeken en frisdrank klaar voor de jeugd, koffie met pannenkoek voor de trainers en begeleiders.

Volgens alle kinderen mag het gerust nog een keer  want het was heel nuttig. Met veel plezier is gewerkt om volgende week een mooie uitslag te rijden.

De trainers Gerrit-Jan, Ad, Alexander, Remco en Tonny bedankt, ook de begeleiders Ron, Fija en Belinda bedankt voor de inzet. En een dankjewel aan de moeders Heidi, Audry, Madelinde, Belinda en Anja voor de pannenkoeken, ze waren heerlijk!

De Jeugd MTB commissie

Leave a Reply

   Banner     Banner

Club van 100

Daniel Blokland


Bert Den Hartog


Familie Willemse


P.G. Rietveld


Peter Mesker


Annette Van den Dool


Ton Plieger


Familie van Kerkvoorde


Aco Wallaard


Tim Pijpers


Harry Löwik


Aart Stek


Jan de Groot


Wim Rietveld


GTV 1987


1005


Ook lid worden van de club van 100? Mail naar clubvan100@janvanarckel.nl