Laatste seizoenstraining MTB jeugd

11:41 10-5-2018 - By John van Middendorp - View Comments

gisteravond was de jeugd voor het laatst aan het trainen op de reguliere donderdagavond. We gaan het najaar  in en dat betekent wintercompetitie, koeienvlaaienrit en misschien wel schaatsen.

Maar even terug naar gisteravond, met zo'n 60 kinderen aan het trainen en een genot om naar te kijken hoe er geklommen werd en in stijl over de rockgardens werd gereden. Ja zelfs de groepen geel en groen konden zich uitleven op het het asfalt want de wielrenners waren er niet.

de jongste  mountainbikers konden zich uitleven over de rockgardens en elkaar proberen in te halen op het goofy parcours en de vlakte. Na 3 kwartier intensief biken werd iedereen bij elkaar geroepen,  coördinator John kon zo even zijn verhaaltje kwijt.

Marijn Bassa werd even naar voren geroepen en bedankt voor zijn inzet als stagiair en trainer bij de witte groepen, door zijn drukke schema op school kon hij geen tijd meer vrijmaken op donderdag. Namens de jeugdcommissie werd Marijn bedankt en onder luid applaus ontving hij een bloemetje en een kadobon.
John herinnerde iedereen er nog even aan dat de wintercompetitie gestart is en dit een mooie gelegenheid is om met je mtb te crossen in deze regio. En voor degene die nog bezig zijn met de lootjes van de grote clubactie: je kunt de boekjes inleveren bij de eerste 2 wedstrijden van de wintercompetitie, Noordeloos 13 okt en Giessenburg 3 nov. Daarna stopt de actie. Ook is de jeugdcommissie bezig data vast te leggen voor de wintertraining, deze vinden plaats op zaterdagen als er geen wintercompetitie is. Dit wordt bekend gemaakt via de mail en op de JvA site. Verder bedankte John alle jeugdrenners voor hun inzet bij de trainingen en met en drankje, fruit en een lekkernij werd deze avond tevreden afgesloten.  

Leave a Reply

   Banner     Banner