Koeienvlaaien Tijdrit – verslag

8:51 10-6-2019 - By Jan de Bruin - View Comments

Het wegseizoen is weer prachtig afgesloten met de Koeienvlaaien Koppeltijdrit in Noordeloos. Schitterend weer, een lekker windje, geen valpartijen of ongelukken en bijna 120 koppels aan de start. Weer een record verbroken.

Wederom mooie winnaars, die allemaal met een overheerlijke koeienvlaai van de lokale bakker naar huis gingen. Enkele uitslagen uitgelicht: Onze ‘eigen JvA’ kersverse Nederlands kampioene Isis Versluis, bevestigde nogmaals dat ze verdiend de rood-wit blauwe trui draagt. Ook vandaag werd ze samen met haar vader nummer één in de categorie 2. De te verwachten winnaars in categorie heren waren Dirk-Jan Verspuij en Henk de Jong in een tijd van 14.21,30. Anco en Annet de Ridder stonden bovenaan bij de Echtparen of langdurig bestendige relaties.

De best gereden tijd werd neergezet door het koppel Ronald van der Laar en Max de Jong met 14.05,86, een gemiddelde snelheid van 47,67 km/u. Beiden JvA renners met licentie, dus buiten mededinging.

Het mooiste werd weer tot het laatste bewaard. De kids jonger dan 6 jaar. Ze reden een afstand van 400 meter en het was genieten. Allemaal werden ze nummer één en kregen een medaille omgehangen.

Dit jaar werden de vrijwilligers, die elk jaar weer klaar staan, in het zonnetje gezet. Veel deelnemers staken hun duim omhoog bij het voorbijgaan! Hartstikke mooi…dat verdienen ze.

Na afloop bleef het nog lang gezellig met de verloting en de sfeer in de kantine van SV Noordeloos.

Alle deelnemers weer hartstikke bedankt voor jullie deelname, jullie plezier en gezelligheid. Tot ziens op de eerste zaterdag van oktober 2020.

Klik HIER voor de volledige uitslagen en geniet nog even na via de knop Foto’s.

Leave a Reply

   Banner     Banner