Koeienvlaaien Koppeltijdrit 06-10-2018

10:07 10-7-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

Het was gisteren volop genieten bij de Koeienvlaaien tijdrit. Meer dan 100 koppels kwamen aan de start en hebben zich elk op eigen niveau in de zon kunnen uitleven op het rondje van 11 km. Ook de jongste jeugd van 0 tot 6 jaar was van de partij. Op hun kleine fietsjes reden ze met Opa, Pa of Moe een afstand van 300 meter, wat voor die kleintjes nog een heel eind is maar het plezier straalde ervan af.

Natuurlijk is het een wedstrijd en wordt er gestreden om de prijzen, een heerlijke koeienvlaai van de Noordelose Bakker Trappenburg. Maar het gaat bij dit evenement toch voornamelijk om het plezier en de gezelligheid. En dat was er volop, vooral na afloop was het nog lang druk in en rondom de kantine van VV Noordeloos. De prijzentafel voor de loterij was weer goed gevuld en de loten waren uitverkocht voor je het wist.

De snelste tijd werd gereden door Dylan Boogert die met Dirk-Jan Verspuij een koppel vormde in de categorie Jeugd 14-16 jaar. Zij waren net iets sneller dan Max de Jong en Sander Spoolder in de categorie Heren 16+.

Dank aan de organisatie en vele vrijwilligers, jullie hulp wordt zeer gewaardeerd!

De complete lijst met uitslagen vindt u HIER

Ga naar de knop Foto’s en kijk nog eens terug.

Leave a Reply

   Banner     Banner