Jens van den Dool studeert af

19:28 04-19-2021 - By Jan de Bruin - View Comments

 

 

 

 

 

 

Beste leden van Jan van Arckel,

Mijn naam is Jens van den Dool uit Hoogblokland, al vele jaren lid van rennersclub Jan van Arckel en wielrenner bij Metec - Solarwatt Cyclingteam uit Tiel. Naast mijn activiteiten als wielrenner, ben ik bezig met het afronden van mijn HBO Opleiding Management & Ondernemerschap. Hierbij ben ik bezig met een Afstudeeronderzoek waarbij ik onderzoek doe naar het gebruik van sportvoeding en de bekendheid van het sportvoedingsmerk Amacx Sports Nutrition. 

Zou u mij kunnen helpen met dit onderzoek door een enquête in te vullen (zie https://forms.gle/A5DVNPw6B7iLy3wN6)? 

Invullen duurt hooguit 3 à 4 minuten en geeft de mogelijkheid een van de twee Amacx prijzenpakketten t.w.v. € 50 ,- te winnen, ideale brandstof voor vele kilometers op de fiets!

Er zal uiteraard betrouwbaar en anoniem worden omgegaan met uw gegevens. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact met mij opnemen via het e-mailadres jensvddool@hotmail.com

Alvast bedankt voor uw hulp! 

Met vriendelijke groet,

Jens van den Dool

 

Leave a Reply

   Banner     Banner

Club van 100


Tim Pijpers


Aco Wallaard


Aart Stek


Harry Löwik


Jan de Groot


P.G. Rietveld


Wim Rietveld


Bert Den Hartog


Familie Willemse


Daniel Blokland


Annette Van den Dool


Familie van Kerkvoorde


Ton Plieger


GTV 1987


1005


Ook lid worden van de club van 100? Mail naar clubvan100@janvanarckel.nl