Jan van Arckel – undercover bij MTB LJC Den Helder

8:01 05-21-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

Het was afgelopen zaterdag weer een uitdagende wedstrijd in Den Helder voor de Ambi jeugd. Gelukkig waren er ook een aantal podiumplaatsen voor onze club. Luuk Wolthuis en Elena Poppelaars mochten het podium betreden. En zoals altijd waren er vele ouders om de enthousiaste rijders te ondersteunen.

Maar Jan van Arckel was ook undercover aanwezig. Door de uitstekende contacten van de Jan van Arckelaars met de andere MTB verenigingen ontstaan langdurige vriendschappen. Zo ook tussen ex-categorie 7 rijders. Frank Willemse, nu rijdend bij de nieuwelingen, had zich gemeld om achter- en voorrijder te zijn samen met zijn vriend Coen Donkers. Frank natuurlijk in zijn Jan van Arckel tenue. Na wat overleg deed hij keurig het Dok hesje aan.Maar toen hij bij categorie 2 voorrijder was werd dit al snel voor zijn ‘Trainer Jan van Arckel – Wallaard’ hesje vervangen. Onder (vrolijk) protest van Dok reed hij de eerste ronde op kop in het ons bekende tenue. 

Leuk om zo onze slogan ‘plezier en prestaties’ in uitvoer te zien. Volgende week de LJC in Arckel, dan ontvangen we Dok weer met plezier bij ons aan de Vlietskade.

 

Leave a Reply

   Banner     Banner