Inschrijving open! Omloop van de Biesbosch

13:08 03-2-2020 - By Jan de Bruin - View Comments

Op zaterdag 16 mei 2020 gaan we de eerste editie van de Omloop van de Biesbosch beleven.

De inschrijving voor dit veelbelovende evenement is open! Als je erbij wilt zijn, kun je jezelf vanaf nu inschrijven.

Saai wordt het wederom niet, je moet hier jaren rijden om het te snappen en elke keer is het toch net weer anders. O ja, om de gezelligheid te verhogen krijg je bij inleveren van het rugnummer een gratis 'groene' verrassing :-).

Het parcours

De ronde heeft een lengte van 9,5 km en wordt meerdere malen afgelegd. Je rijdt door een gebied met kleine kreken, grote waterpartijen en eindeloos zicht. De vele bochten, bruggen en het snel wisselend in- en uit de wind rijden is pittig maar gaat je ook veel plezier bezorgen. Voor de toeschouwers dubbel genieten,  mooie omgeving en de renners zijn optimaal te volgen. Neem een verrekijker mee en je ziet elke hoek van het parcours.

 

STRAVA segment

In de Noordwaard ligt het segment 'De Grote Groene Uitdaging'. Door de vele vloeiende bochten en bruggetjes is het een parcours waar alleen de stuurvaardige renner een scherpe tijd kan scoren. Het segment staat scherp, alleen met goede parcours kennis maak je kans. Knappe kerel die de tijd van 13'08" op 16 mei uit de boeken rijdt.

 

Programma 
Het programma dit jaar is weer net even anders als dat van vorig jaar! Je bent niet alleen als renner welkom in het Groene Dorp, maar ook de niet-renners kunnen zich hier prima vermaken!

10.00 uur Groene Dorp geopend!

11.00 uur Nieuweling jongens

12.45 uur Sportklasse

14.30 uur Amateurs

16.30 uur Basisleden en Funklasse

 

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen Omloop! Samen met onze vast team aan 'Groenen' zijn we altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich op 16 mei willen inzetten om te helpen tijdens deze topdag.

 

Lijkt het jou leuk om een rol te spelen?
Stuur dan een e-mail naar omloopvandebiesbosch@gmail.com.

 

Voor uitgebreide informatie: ga naar www.omloopvandebiesbosch.nl

Leave a Reply

   Banner     Banner