Helden van Jan van Arckel

9:54 12-13-2020 - By Jan de Bruin - View Comments

We hebben in dit toch ietwat aparte jaar, onze sponsoren niet de aandacht kunnen geven die ze verdienen. 

Dus ontvangen ze allemaal een bedankje van ons voor hun steun aan onze vereniging. En dit jaar vonden we een design-Jan-van-Arckel-mondkapje een mooi idee. Dus via Bos Reclame (dank voor het stukje sponsoring) hebben we deze mooie witte kapjes laten maken. 

 

 

 

Maar hoe krijg je ze dan bij onze sponsoren in deze drukke bezorgtijden? Wel, dan pak je de fiets! In de buurt van Gorcum heeft onze bekende Gorcumse Fietskoerier ze in stijl bij onze sponsoren bezorgd. Maar hoe breng je deze presentjes naar het bezorggebied buiten Gorinchem? Daar voor hebben we een eigen held binnen onze gelederen. Vorig jaar deed hij het samen met een mede clubgenoot, maar nu deed Jost van der Streek het zelf, in samenwerking met de eerder genoemde Fietskoerier. Op deze koude, mistige en natte zaterdag ging deze held op pad. Hoeveel kilometer hij heeft gereden? 40, 50, 100? Het waren er in ieder geval veel. En daarmee zijn onze sponsoren in het zonnetje gezet. Wellicht heeft u nog even een praatje met hem gemaakt of hem zien fietsen.


Jost, mooie prestatie. En mooi dat we dit als Jan van Arckel weer voor elkaar hebben gekregen. We zetten je graag vanuit de koude mist even in het warme zonnetje.

Dank namens de sponsorcommissie en het bestuur van Jan van Arckel. En sponsoren: bedankt voor jullie steun dit jaar!

Leave a Reply

   Banner     Banner