Grote Clubactie 2019

20:38 07-9-2019 - By Jan de Bruin - View Comments

Dit jaar gaan we als Jan van Arckel weer mee doen aan de Grote Clubactie. Een mooie gelegenheid om extra geld te verdienen voor onze club. Bij de Grote Clubactie is het de bedoeling dat er lootjes verkocht worden. Die kosten 3 euro per stuk waarvan 80% naar Jan van Arckel gaat. Dat kan een mooie opbrengst opleveren. De vraag aan alle leden is om mee te doen. 

We willen er dit jaar een extra motivatie aan toevoegen; degene die de meeste loten verkoopt, krijgt een gewild snelpak van ons! Een gewoon kledingpakket mag ook, maar wie wil nou niet zo’n mooi snelpak :-).

Graag horen we ook graag jullie ideeën hoe we het geld kunnen besteden. Graag op een zo hoog mogelijk clubniveau. Het is namelijk aardig als we er een doel aan verbinden, net als vorig jaar met de actie van de Club van 100 ( een nieuwe Jan van Arckel bus).

We zorgen dat de lootjes bij jullie komen via je coördinator/trainer. De actie start op zaterdag 14 september en eindigt 21 november voor de machtigingen, 10 december voor de papieren  lotenverkoop. Kijk anders even op https://Clubactie.nl/Hoewerkthet.html  Daar staat ook het begrip ‘superlot’ uitgelegd die wellicht ook bij ons verkocht kunnen worden.

Dus doe je best en help Jan van Arckel aan een mooie opbrengst,Uiteraard zullen we jullie de komende weken  nogmaals een berichtje sturen, want stel dat jullie het vergeten... :-).

 

 

Leave a Reply

   Banner     Banner