Feestavond – verslag

19:42 11-10-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

Vrijdag 09-11-2018 mochten we genieten van een gezellige feestavond. Het team van jonge organisatoren had er écht werk van gemaakt. De gasten, in chique en elegante kleding, werden als eregasten verwelkomd op de rode loper. Bij binnenkomst wachtte een feestelijk drankje.

Via een diapresentatie werden de sportieve prestaties van het afgelopen jaar nog eens in beeld gebracht.

Een aantal leden mocht een Award in ontvangst nemen via digitale stemming door de aanwezigen.  

De Soigneren kun je leren Award ging naar Antonie van Noppen die erom bekend staat dat hij nogal eens met verschillende kledingstukken rondrijdt die niet bij elkaar passen.  

De Award voor de grootste prestatie ging naar Hermen Bode die in z’n eentje een tocht van 500 km reed met een gemiddelde van 32 km/u.

Johan van den Dool kreeg de Faalhaas Award omdat hij een reusachtig aantal kilometers traint, maar nooit aan wedstrijden deelneemt.

De prijsuitreiking werd gedaan door Fabio Jakobsen die Jan van Arckel als zijn tweede familie ervaart.

Tussen de bedrijven door werd Anouk van der Meiden met een bloemetje verblijd, omdat ze na een ongelukkige val na anderhalf jaar nog steeds veel last heeft van de gevolgen van een hersenschudding.

De avond werd verder gevuld met een quiz, waarbij het publiek werd verdeeld in groepen. De winnende groep werd getrakteerd op een heerlijke reep van Tony’s Chocolonely.

Tenslotte was er applaus voor de organisatie van deze fijne avond. Hartelijk dank aan Larissa, Emiel, Noah, Jarri en Hermen. Hopelijk tot volgend jaar!

Wil je nog eens terugkijken? Ga dan naar de knop Foto’s.

Leave a Reply

   Banner     Banner