Feestavond: Jan van Arckel Awards!

20:57 10-11-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

De afgelopen jaren was het stil aan het eind van het seizoen. De koersen waren verreden en de wintercompetitie begon. De MTB-competitie wist dan wel kleur te geven aan de winter die er voor velen  donker en koud uit zou gaan zien, maar de waardering voor het afgelopen jaar hard werken bleef uit.

Dat was vroeger wel anders! Jaar op jaar kon er gerekend worden op een afsluiting van jewelste. Met de ene feestavond nog gekker dan de andere werd de winter ingeluid.  En op het moment van schrijven snakken wij terug naar die tijd.

Daarom, op vrijdag 9 november is de feestavond terug! Groter, bijzonderder en leuker dan ooit! Voor iedereen van Jan van Arckel en voor iedereen die op zijn of haar manier een steentje heeft bijgedragen aan de club.

Om de waardering naar jullie te uiten zullen er tijdens de avond onze eigen Awards worden uitgereikt. Het mooiste van allemaal, jullie mogen bepalen wie wint. Houd de komende tijd de website, Facebook of welk-kanaal-dan-ook in de gaten en geef jouw stem een gouden randje!

Trek 9 november je mooiste pak aan voor deze onvergetelijke avond. Je mag uiteraard altijd iemand meenemen.

Het clubhuis is open om 19:30 en het feest start om 20:00 uur.

Tot dan

De feestcommissie

 

Klik op onderstaande foto:

Leave a Reply

   Banner     Banner