February Vibes

21:36 01-24-2020 - By Bert Pesselse - View Comments

En, hoe is het je vergaan op Blue Monday de derde maandag van Blue January? Een leuk aantal lezers heeft onze raad ter harte genomen en heeft zich meteen ingeschreven.

Goed bezig! Hopelijk is de voorpret al een beetje begonnen.

OK, als je nou last hebt van January Blues, dan komt hier de volgende tip: Kijk vooruit! Deze donkere maand is een eind heen voorbij, op sommige dagen merk je al dat het eerder- en langer licht wordt/blijft. Februari komt al in beeld! En, concreet voor het evenementje waarover wij met elkaar in gesprek zijn, in dié maand gaat het gebeuren. Ah, da’s mooi. Iets om naar uit te kijken. Bij mij lopen de Februari Vibes spontaan over m’n rug 🙂

Overigens, vergeet niet om vandaag te léven… wie veel omkijkt en vaak vooruit blikt zou haast vergeten dat het vandaag een kostbare dag is. Het is verleidelijk om hierover in dit bericht nog een poosje door te praten, maar laten we to-the-point blijven.

Laten we de hoofdvraag van vandaag maar stellen: Waar gaat dit eigenlijk over?

Ontspanning – dat kernwoord hebben we. En: Iets met de fiets. En ook: het gaat om een rit. Niet tegen, maar met elkaar – dat stond ook in het eerste bericht.

Allez, we voegen er wat informatie aan toe: het gaat om een gezamenlijke toertocht. En al doet het mailadres wellicht vermoeden dat we net als vorig jaar met een wedstrijdelement en met tijdmeting aan de slag gaan – dat is vooralsnog (..) niet het geval.

Maar, het wordt wel een rit met een doel. En gezegd mag worden, dat doel gaan we in de Alblasserwaard voor het eerst in de geschiedenis nastreven…

Jawel! Je kunt deelgenoot worden aan een historisch moment!!

Lopen de February Vibes bij jou inmiddels ook al over de rug?

Doe mee, geef je op via e-mail polderenduro@gmail.com

Leave a Reply

   Banner     Banner