Fabio Jakobsen opnieuw Sporter van het jaar

19:44 02-5-2019 - By Jan de Bruin - View Comments

Op 1 februari j.l. werd Fabio Jakobsen op het Gorkum.TV Sportgala voor de derde achtereenvolgende keer gekozen tot Sporter van het jaar.

Met zeven overwinningen in zijn eerste seizoen als prof kon de jury niet om hem heen. Helaas kon hij zelf niet aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen. Hij werd op waardige wijze vertegenwoordigd door zijn zusje Marloes. Vanuit zijn trainingskamp in Portugal begroette hij het publiek via een online verbinding en wenste dat de beste mocht winnen. Wat een understatement!

Op de vraag of Marloes ook aan sport doet was het antwoord: Ja ik doe aan gewichtheffen. Als ze net zo gemotiveerd is als haar broer kunnen we nog wat verwachten.

Als tweede kandidaat namens Jan van Arckel was Christiaan van Rees genomineerd in de categorie Sporttalent. Ondanks zijn indrukwekkende erelijst met meer dan 40 podiumplaatsen ging de prijs naar zeiler Jochem Ziemer. Het blijft altijd moeilijk om prestaties in verschillende sporten tegen elkaar af te meten. En het was ook niet te verwachten dat tweemaal dezelfde vereniging in de prijzen zou vallen. Gewoon doorgaan Christiaan en hopelijk volgende keer meer succes.

Voor een korte terugblik ga naar de knop Foto’s.

Leave a Reply

   Banner     Banner