Erwtensoeptraining – verslag 17-2-2019

14:11 02-18-2019 - By Jan de Bruin - View Comments

Het was een prachtige winterse ochtend bij een temperatuur van net boven nul en een krachtige opkomende zon. En een voorspelling van 15 graden in de middag. Mooier konden we het niet treffen bij de jaarlijkse erwtensoeptraining.

Na de koffie vertrokken de diverse groepen met hun ploegleider voor een training van zo´n 3  à 3,5 uur. Moe maar voldaan kwam iedereen tegen 13:30 weer in het clubgebouw waar heerlijke soep met roggebrood en spek stond te wachten.

Wim Kruis, ploegleider van de damesploeg werd extra bedankt voor zijn aanwezigheid, nadat amper twee weken geleden zijn huis volledig is afgebrand. Als kleine pleister op de wonde mocht hij van Frieda een cadeautje in ontvangst nemen.

Ook Fabio Jakobsen kwam nog even een kom soep halen, na een training achter de brommer met zijn vader. Deze week rijdt hij zijn eerste koers in de Algarve.

Het wegseizoen gaat weer van start en we kijken uit naar de resultaten. Hopelijk gaat iedereen op zijn eigen niveau weer veel plezier beleven aan onze mooie wielersport.

Ga naar de knop Foto’s voor een korte terugblik.

Leave a Reply

   Banner     Banner