De kop is er af; de beste drie staan op alle foto’s

14:24 06-12-2021 - By Peter Mesker - View Comments

Hoewel de opkomst echt minimaal was (slechts drie deelnemers), is er toch een start gemaakt om weer als clubleden en liefhebbers van de wielersport te koersen op ons eigen parcours in Arkel.

Het drietal staat op iedere fraaie foto, want ook Jan de Bruin was van de partij om weer van de gelegenheid gebruik te maken een paar mooie actieplaatjes te schieten. Het smaakt naar meer uiteraard, maar er moeten dan wel meer deelnemers zijn is de korte samenvatting van afgelopen vrijdag. De drie fanatiekelingen hebben een half uur met elkaar rondjes gedraaid en hoewel in het begin onwennig, al snel werd weer het ritme hervonden.

De komende vrijdagen (19u) houden we dit concept vol en bij deze nogmaals een oproep aan een ieder om deel te nemen.  Om de oproep en deelname te verbreden stellen we voor dat ook nieuwelingen van Jan van Arckel en de regelmatige deelnemers van de zomercompetitie voor regiorenners welkom zijn. Voor de niet leden hiertussen zoeken we naar een alternatieve vorm om toch op het speciaal voor jullie opengestelde parcours de mogelijkheid te krijgen je rondjes te rijden.  Dit zal in de vorm van een kleine financiele bijdrage waarschijnlijk zijn.

Plezier en prestaties, daar draait het om en ook in die volgorde.  Tot ziens volgende week vrijdag.

    

Leave a Reply

   Banner     Banner

Club van 100

Peter Mesker


Annette Van den Dool


Familie van Kerkvoorde


Harry Löwik


Tim Pijpers


Jan de Groot


Aart Stek


Ton Plieger


Bert Den Hartog


Wim Rietveld


P.G. Rietveld


Daniel Blokland


Aco Wallaard


Familie Willemse


1005


GTV 1987


Ook lid worden van de club van 100? Mail naar clubvan100@janvanarckel.nl