Challenge Noordeloos – Ut giet oan

20:24 02-18-2021 - By Bert Pesselse - View Comments

Woeha, het gaat los! Maar nog niet vrijdagmorgen. We hebben een paar kleine uitdagingen met het parcours. Morgen, vrijdag 19-2 hopen we duidelijkheid te krijgen en kunnen jullie aan de bak.

Er zijn wat vragen over het ontbreken van een totaalsegment en hoe dan de klassering bepaald wordt. Terechte vraag. Het zal om 6 segmenten gaan. Strava zelf toont ons wie op elk van de segmenten het snelst is geweest. Daarnaast houden we een totaaltelling over de 6 segmenten bij in Excel.

Ook vroeg iemand: als er nou geen totaalsegment is, waarom zou ik dan de hele route rijden? Tja, twee antwoorden: 1. omdat dat een bijzonder leuke bezigheid is 🙂 en 2. omdat we dit verplicht stellen om opgenomen te worden in het klassement. Het is en blijft een Challenge. Een uitdaging qua navigatie, lengte, ondergrond, (tegen)wind, etcetera. Eén route, zes segmenten...

Enne, vroeg een andere slimmerik: Mag ik dan wel de segmenten apart rijden, op zo gunstig mogelijke momenten en als ik me fris voel. Antwoord: Ja, dat mag. Kies je moment 🙂

Ook werd geïnformeerd naar de eindprijzen! Men heeft hoge verwachtingen van het Noordelose niveau 🙂 Nou, bakker Bart Trappenburg is al ingeschakeld en dan komt het wel goed hoor!

Last but not least: een tipje van de sluier in een afbeelding.

Al met al zeggen we: "Doe mee, have fun!" Aanmelden doe je middels een e-mail naar polderchallenge@gmail.com

Leave a Reply

   Banner     Banner

Club van 100


Wim Rietveld


Bert Den Hartog


Familie Willemse


P.G. Rietveld


Daniel Blokland


Annette Van den Dool


Ton Plieger


Familie van Kerkvoorde


Aco Wallaard


Tim Pijpers


Aart Stek


Harry Löwik


Jan de Groot


GTV 1987


1005


Ook lid worden van de club van 100? Mail naar clubvan100@janvanarckel.nl