8 juli was BBQ time voor onze jeugd

10:04 07-10-2021 - By John van Middendorp - View Comments

Onze jaarlijkse BBQ-training voor de wieler- en mtb jeugd stond weer op het programma.

Veel wielrenners en mountainbikers verzamelden om 5 uur op ons terrein voor training, fietsspelletjes en natuurlijk het eten en drinken. Er was een leuk pleintje gebouwd en het terrein was ingedeeld voor de spelvormen. Trainers en ouders waren er voor de begeleiding, beide jeugdcommissies hadden een leuk programma in elkaar gezet.

 

 

Na een intensief trainingsrondje was het even uitblazen op het pleintje en gelijk eten met drinken erbij. daarna weer op de fiets om te zien of het met de techniek goed zit bij spelletjes.

   

 

Ring steken, waterbekers verplaatsen en blik gooien stond op het programma met nog andere technische uitdagingen. Ook het zoek spel stond op het programma, altijd weer spannend om voorwerpen te herkennen terwijl er snel door het bos gecrosst.

   

 

De oudere wielrenjeugd leefde zich uit op de weg en mochten als laatste aansluiten bij de bbq.Tenslotte was er ook nog even het BEL team in het zonnetje gezet voor hun prestatie bij het EK mtb U17 in Italië. Ze zijn een heel mooie ervaring rijker.

Nadat de bbq was gedoofd kon een ieder nog even afkoelen met een ijskoude lekkernij en werd de BBQ-training met vele glimlachjes afgesloten.

Dank aan beide jeugdcommissies, trainers, ouders en vrijwilligers voor de hulp.

Zoals gebruikelijk zijn er mooie plaatjes gemaakt door onze huisfotograaf Jan, ook dank aan hem.                                    (meer fotoos: zie button 'foto') 

De wielren- en mtb jeugdcommissie.

Leave a Reply

   Banner     Banner

Club van 100

Aco Wallaard


Familie Willemse


Peter Mesker


Annette Van den Dool


Familie van Kerkvoorde


Harry Löwik


Jan de Groot


Tim Pijpers


Aart Stek


Ton Plieger


Bert Den Hartog


Wim Rietveld


P.G. Rietveld


Daniel Blokland


1005


GTV 1987


Ook lid worden van de club van 100? Mail naar clubvan100@janvanarckel.nl