26 mei jeugd mtb wedstrijd

8:15 04-25-2018 - By John van Middendorp - View Comments

Beste jeugd mtb'ers (en ouders),

 

voor zaterdag 26 mei organiseren wij weer de knwu  LJC wedstrijd op ons terrein de Zes Molens.  Een mooie kans voor jeugdleden om in wedstrijdverband een sportieve en leuke wedstrijd te rijden op bekend terrein.

Deze wedstrijd is onderdeel van de landelijke mtb competitie voor  jeugd in de leeftijd 8 t/m 14 jaar. In deze competitie rijden ook onze ambi renners en zij gaan zeker voor een mooi resultaat in de thuiswedstrijd.

Heb je  zelf wedstrijden gereden in onze wintercompetitie en wil je meer of denk je naast het trainen eens met andere kinderen de strijd aan te gaan dan is deze wedstrijd een kans om je talenten te laten zien. We maken een apart  parcours waar je met je mountainbike kan crossen. Vanaf de start gaan de tracks  over de minicross en Goofy naar het veld en de jungle om via het bos in één rechte lijn naar de finish te rijden. Aangemoedigd door je ouders, opa, oma en vriendjes maak je er een mooie wedstrijd van. En er is een echte knwu jury om te zien of alles eerlijk verloopt.

Er zijn meerdere categorieën waar je met  leeftijdgenoten de wedstrijd rijdt, vanaf 10.30u start de jongste groep en om 15.15u start de laatste groep.

Wil je meedoen dan is je basis lidmaatschap van de club  voldoende en voor de inschrijving betaal je 4 euro.  Wel ben je verplicht een chip te huren voor de wedstrijdregistratie: 4 euro.

Een LJC stuurbord krijg je bij de inschrijving en mag je daarna houden. Mocht je de smaak te pakken hebben dan kan deze gebruikt worden voor een wedstrijd elders in het land.

Denk je nu: hé hartstikke cool en heel leuk....  maarruh ik heb nog wat vragen.....

kijk eens op de knwu site: knwu.nl   / mountainbike

Of kom even naar me toe op donderdagtraining, uiteraard mag je ook een mailtje sturen. Op deze site volgt later meer info.

Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken een oproepje  te doen aan de ouders: 

om deze dag mogelijk te maken zijn we afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Wilt u deze dag helpen dan hoor ik het graag. Het is echt een onvergetelijke dag voor de kinderen als we met z'n allen een vlekkeloze organisatie neerzetten. 

 

Met sportieve groet,

John van Middendorp

coördinator mtb jeugd, 

 coordinator.mtbjeugd.jva@gmail.com

 

 

Leave a Reply

   Banner     Banner