Zware storm ook bij Jan van Arckel!

9:49 01-21-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

Net als de rest van Nederland heeft de storm van afgelopen donderdag ook 'huisgehouden' op ons terrein. Het ligt bezaaid met afgebroken takken en een enkele omgewaaide boom. De schade aan de trainingslocatie 'op de container'  is er het ergst aan toe, de complete vloer is eraf en her en der op het terrein neergekomen.

Gelukkig is er van de geluidswal geen enkele container van zijn plaats gekomen maar is wel het doek ter afscherming op meerdere plekken stuk gewaaid.

Zie de foto's voor een algemene indruk.

    

Het herstelwerk zal de nodige tijd vergen maar onze eerste zorg is de paden en trainingslocaties begaanbaar te maken.

Op 3 februari wacht immers de afsluitende wedstrijd van de wintercompetitie. We willen deze graag door laten gaan en hebben inmiddels vrijwilligers bereid gevonden om zaterdag 27 januari (9u-12u) de troep op te ruimen en een deel van het parcours aan te leggen.

In de week daarna wordt het parcours verder opgetuigd. Uiteraard kunnen we nog wel hulp gebruiken, vrijwilligers met harken, kruiwagens en een kettingzaag zijn welkom.

Voor 3 februari bij de wedstrijd kunnen we ook uw hulp gebruiken,

Informeer even bij John van Middendorp - coordinator.mtbjeugd.jva@gmail.com

Dat niet alles direct gerepareerd kan worden mag duidelijk zijn. De komende tijd gaan we ons daarmee bezig houden, via de site houden we u op de hoogte.

 

Leave a Reply

   Banner     Banner