Zonnige BBQ training jeugdrenners

13:12 06-29-2018 - By John van Middendorp - View Comments

Donderdag 28 juni is onder de zomerse zon de jaarlijkse barbecue training gehouden.
Ruim 40 wielrenners , 70 moutainbikers  en 15 trainers hebben een heerlijke avondtraining gedaan met technische uitdagingen bij de spelonderdelen, daarna konden ze aanschuiven bij de barbecue tent waar vaders en moeders klaar stonden om de jeugd allerlei lekkers aan te bieden. Er werd volop gegeten en er is dan ook niets overgebleven.

Voor een sfeerverslag staan de foto's weer op deze site, kijk even onder de button "foto's". Met dank aan onze huisfotograaf Jan de Bruin.

De kinderen konden blikken gooien, tennisballen op pionnen leggen, zoektocht 'voorwerpen in het bos' maken en ringsteken. Voor de gevorderde renners was er een techniek zone waar ze wielen konden wisselen en de banden op juiste spanning brachten. Ook werd een technisch parcours afgelegd om zo lang mogelijk te blijven rijden zonder mee te trappen.
het idee om via spelelementen de jeugd techniek te leren kan wel geslaagd genoemd worden, op de vraag van de coördinator of er iemand was die het NIET naar zijn zin had werd uiteraard niet gereageerd, er is volop plezier beleefd.
Na de afsluitende bbq en een lekker ijsje is iedereen met een glimlach naar huis gegaan.

De mtb jeugdcommissie dankt alle ouders en vrijwilligers voor hun hulp, we hebben er met z'n allen een mooie dag van gemaakt.

Leave a Reply

   Banner     Banner