Zomerstop MTB!!!

13:39 07-6-2017 - By Jan de Bruin - View Comments

BERICHT:

zomerstop mtb!!

Beste mtb'ers (en ouders),

Afgelopen dinsdag- en donderdagavond hebben we de laatste training gehad voor de zomervakantie. En ja er is nog even stevig getraind, zaterdag is er nog 1 wedstrijd dan ligt ook deze competitie even stil, in september is weer de start. Ook hebben we de jeugd nog een aantal techniekjes meegegeven die in de zomer geoefend kunnen worden.

Komende weken is het genieten.  Sommigen kiezen voor een strandvakantie en anderen maken er een fietsvakantie van, maakt niet uit hoe je het invult maar geniet lekker van het fietsen en je vakantie.

Dit voorjaar hebben we er met z'n allen een mooi trainingsseizoen van gemaakt. Door jullie plezier tijdens de trainingen kunnen we wel stellen dat de trainers er alles aan hebben gedaan om het trainingsuurtje een mooie inhoud te geven.

Bij de start van het seizoen hebben we enkele trainingslocaties even ingeleverd bij de motorcross maar ze komen weer terug. Door efficiënt gebruik te maken van ons terrein en het trainingsschema aan te passen hebben we alle groepen training kunnen geven. We hebben zelfs de wachtlijstkinderen een plekje gegeven in een startgroep, zo blijkt maar weer dat we flexibel inspelen op wat er op ons afkomt. De buizerd liet zich horen waardoor we even zijn natuurlijke habitat met rust lieten maar als het goed is kunnen we straks weer terecht op de "Ardennen en Dolomieten".

Verder heeft de onderhoudsgroep er voor gezorgd dat we ongestoord door het groen kunnen fietsen. Een mooie groep vrijwilligers heeft op een zomerse maandagavond  met maaiers en harken het terrein ´ontgroend´.

Ook dank aan de vrijwilligers die de  BBQ/training weer tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt. Samen met de wielrenners hebben de mtb´ers zich tegoed gedaan aan de training, spelonderdelen en barbeque.

Uiteraard gaan we in augustus met frisse elan door met de 2e helft van het trainingsseizoen. Op 22 augustus start de ambi-groep en op 24 augustus start de donderdag training.

Verder staat op het programma onze LJC wedstrijd op 9 september, daar doen al onze ambi renners aan mee en is ook een mooie gelegenheid voor andere kinderen om eens mee te doen en te ervaren in een wedstrijd te rijden. We maken een leuk parcours op ons terrein, alle technische obstakels waar we donderdags op trainen worden verwerkt in dit parcours.

Met de voorbereidingen zijn we al bezig en ook voor deze wedstrijd kunnen we vrijwilligers gebruiken, zo hebben we handjes nodig op het parcours, in de kantine en rondom ons terrein. De jeugdcie maakt van deze gelegenheid gebruik met een oproep aan ouders en vrijwilligers, gezamenlijk met uw hulp kunnen we deze dag onvergetelijk maken voor de kinderen, het gaat om de sportieve uitdaging op een mooi parcours.  De onderlinge verbondenheid met alle mtb clubs en de gezelligheid tijdens de wedstrijden. Graag hopen we op uw bijdrage, aanmelden kan via het volgende mailadres:

coordinator.mtbjeugd.jva@gmail.com  of even bellen: 0629272190.

Rest mij nog jullie even op de onderstaande agenda te attenderen.

Voor een ieder een hele mooie en sportieve vakantie☀, we zien jullie weer in augustus.

Namens de MTB jeugd commisie

John van Middendorp.

 

AGENDA:

22 augustus    -    start ambi training

24 augustus    -    start donderdag training

9 september    -    LJC MTB wedstrijd ARKEL

28 september  -    Laatste donderdagtraining

21 oktober       -    start wintercompetitie (Noordeloos)

november         -    start wintertraining (informatie volgt)

29 maart 2018  -   start donderdagtraining

Leave a Reply

   Banner     Banner