Woensdag – gehaktdag

14:05 05-22-2017 - By Bert Pesselse - View Comments

Ja, het is me wat met die woensdag! Op woensdag gehakt eten, op woensdag de week doorzagen... En nu ook: Woensdag Mountainbike-dag.  Nou is eigenlijk elke dag van de week prima geschikt om te mountainbiken(hoewel een (zon)dag rust ook best verstandig kan zijn...) maar laten we het voor nu even bij de woensdag houden.

Wat is het geval? Rond het pinksterweekend organiseert de enige echte Noordeloose Kawasaki dealer Nol Bikker heuse motorcross wedstrijden op zijn landgoed aan de provinciale weg. Het parcours dat daarvoor aangelegd wordt leent zich ook prima voor een prettige mountainbike activiteit. En, het nieuws van vandaag is dat we die mogelijkheid maar es gaan benutten!

Op woensdagavond 31 mei organiseren we MTB-wedstrijden voor jeugd en voor oudere jongeren, ook wel volwassenen genoemd.

Het is ietwat een last-minute actie, de organisatie wordt momenteel nog gevormd, dus de categorie indeling en de starttijden volgen nog. Maar dat het doorgaat staat vast! Droom er alvast maar van dat je ergens tussen 19:00 uur en 20:30 uur aan de start staat. Droom maar van die perfecte start, van die wedstrijd waarin je maar niet moe wordt, droom van dat zegevierende armgebaar. Verheug je op de (weliswaar schrale) bos bloemen die je in je handen gedrukt krijgt in Hét Groene Hart van Nederland!  Precies dát gevoel dat Tom Dumoulin gehad moet hebben op de berg Oropa toen hij alle tegenstanders overwonnen had... Zoiets jah!!

Welkom om mee te doen!
Dat kan door mee te doen met een stukje van de organisatie. Mail ff naar bert@pesselse.nl
Dat kan uiteraard door van kiet te gaan in één van de wedstrijden...

OK, het is nog ver weg, maar als je een zetje in de rug nodig hebt, bekijk dan even de weersvoorspelling voor 31 mei en beeld je dan eens in wat een heerlijk vertoeven het moet zijn in dat groene hart, in de buitenlucht tijdens die zwoele zomeravond...

Update 25 mei - met categorieën en tijden:

Categorie indeling:
Kinderen van 7 - 10 jaar
Jongeren van 11 - 14 jaar
Ouderen van 15 - 110 jaar

De kinderen starten om 19:00 uur, wedstrijdduur 20 minuten
De jongeren starten om 19:30 uur, wedstrijdduur 30 minuten
De ouderen starten om 20:15 uur, wedstrijdduur 45 minuten + 1 ronde, ofzo...

Inschrijfgeld     geen 🙂
Prijzengeld        geen '-)
Natuurlijk zijn er wel bloemen en/of iets lekkers van bakker Bart Trappenburg - ook uit Noordeloos!

Let op: voor elke categorie geldt: maximaal 100 deelnemers... Meer passen er echt niet op het - niet al te lange - parcours.

Leave a Reply

   Banner     Banner