Wim Haksteen overleden ( 23-01-1957 – 12-10-2017)

20:05 10-13-2017 - By Jan de Bruin - View Comments

Wij ontvingen het trieste nieuws dat Wim Haksteen is overleden.

We wisten al lang dat Wim ziek was, maar de chemokuren brachten hem er steeds weer bovenop. Wim was ondanks zijn afnemende gezondheid nog regelmatig actief als verzorger bij onze elite-belofte renners. Zo was hij nog aanwezig bij het voor Jan van Arckel zo succesvolle NCK in Dronten.

Immuuntherapie moest hopelijk de problemen oplossen, maar kort geleden kreeg Wim te horen dat de kuren niet het beoogde effect hebben gehad en dat alleen nog een levensverlengende behandeling kon plaatsvinden.

Groot was onze verslagenheid toen we hoorden dat Wim op 12 oktober aan een hartstilstand is overleden.

Wij wensen Trudy, Kim, Mark en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

In 2010 heeft Wim aangegeven na 11 jaar te willen stoppen als ploegleider bij onze club. Wim was een man van strikte regels, recht voor zijn raap en geen gezeur, ruwe bolster blanke pit. Hij kon ontzettend blij zijn met de behaalde successen en leefde volledig mee met zijn renners.

Na enkele minder actieve jaren kroop het bloed waar het niet gaan kan en kwam Wim terug als verzorger, samen met dochter Kim.

We zullen heel lang moeten wennen aan de afwezigheid van Wim, zijn drive en passie werkten aanstekelijk op zijn omgeving.  Rest ons een woord van dank voor de jarenlange enthousiaste inzet  voor Jan van Arckel, mede aan zijn familie die Wim hiervoor de ruimte gaf.

VAARWEL WIM!

Voor de rouwkaart met nadere informatie over condoleance en uitvaart klik HIER

Leave a Reply

   Banner     Banner