The road to nowhere

12:12 12-13-2017 - By Bert Pesselse - View Comments

The Talking Heads stonden vorig jaar in de Top2000 op nummer 1026 met dit nummer. Leuk om te weten, maar wat wil de titel van dit bericht ons vertellen?

Nou, het gaat over de MTB-toertocht die we aan het organiseren zijn. Op woensdag 27 december, start om 13:00 uur. Vertreklocatie vanzelfsprekend in het Groene Kawasaki Hart van Nederland: bij Nol Bikker Motoren in Noordeloos.

Ik lees terug: start om 13:00 uur. Eigenlijk bedoel ik: vertrek om 13:00 uur, want geheel tegen de natuur van mede-organisator Peter Horden in, wordt het geen wedstrijd 🙂 Mogelijkerwijs (..) zit er helemaal aan het einde van de tocht een piepklein competitie-achtig element in, maar dat zal weinig voorstellen.

Maar voordat we aan het einde van die tocht zijn ben je op heel veel plekken geweest waar je nog nooit gereden hebt!  En dat in een straal van minder dan 20 kilometer vanaf het Kawasaki Groene Hart. Zeker weten dat je daarbij onderweg meerdere keren het gevoel krijgt op een Endless Road te rijden... part of the fun 🙂

De route is bepaald op zo'n 40/45 kilometer. Heb je er al eerder schoon genoeg van? Allez, dan kan je gemakkelijk een stuk afsnijden en over de weg op weg gaan naar de warme Chocomel. Zin in een extra lusje? Aco gaat graag met je mee!

Let op: We kunnen de tocht met maximaal 50 personen gaan rijden! En daar zit weinig tot geen rek op, gezien de deeltrajecten die kort langs bewoning gaan. De dringende vraag is dus om je in te schrijven via e-mail, om te laten weten met hoeveel personen je denkt te komen, en het me ook weer laat weten als je verhinderd bent! Echt waar, echt nodig!
Wil je deelnemen? stuur een e-mail aan bert@pesselse.nl

De kostenvergoeding bedraagt de lieve som van 2 euro. Maar ik nodig je uit om wat meer euro's mee te brengen zodat ik het overschot namens ons allen kan doneren aan Alpe d'Hu Zes - https://www.opgevenisgeenoptie.nl/. In 2018 neem ik daaraan met een aantal familieleden deel, zoals zo vaak bij dit soort initiatieven niet zonder reden.

Ter informatie: The Talking Heads schreven het nummer "Endless Roads" omdat zij zich ergerden aan al het gepraat tijdens talkshows op TV waarbij het in hun beleving nergens over gaat...

 

Leave a Reply

   Banner     Banner