Team Ottoland in het nieuw

16:45 01-24-2012 - By Jan de Bruin - View Comments

Op zaterdag 21 januari is de Team Ottoland in nieuwe kleding gestoken. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de nieuwe ploeg geïntroduceerd door oud schaatser Jochem Uyttenhage.

Enkele jaren geleden opgezet door een tiental enthousiaste fietsliefhebbers, is deze ploeg nu uitgegroeid tot ca. 45 personen inclusief ca. 8 vrouwen.

Er zal een A en een B ploeg worden gevormd. De A ploeg zal de meer serieuze sporters herbergen die ook aan de populaire regiocompetitie van RC Jan van Arckel zullen deelnemen. De B ploeg richt zich niet op wedstrijden, maar meer op het plezier wat aan het gezamenlijke fietsen te beleven is. De dames rijden dit jaar voor het eerst en we zullen zien hoe zich dat ontwikkelt. Ook deelneming aan de Alp’dHuzes staat voor sommigen op het programma.

Enkele jaren geleden kenden we alleen de Paarse ploeg uit Noordeloos die het verkeer onveilig maakte. Later kregen we daarnaast de Groene ploeg uit Noordeloos en de Oranje ploeg uit Giessenburg. Ook ploeg Nieuwpoort rijdt al jaren in herkenbare kleding rond. Zo zien we een mooie ontwikkeling in de Alblasserwaard ontstaan waarbij het fietsen een centrale rol speelt. We zien nu al uit naar het wegseizoen waar we veel sportieve strijd kunnen verwachten. In ieder geval zal met Ploeg Ottoland des te meer rekening moeten worden gehouden. Voor meer info zie www.teamottoland.nl

4 Comments on “Team Ottoland in het nieuw”

 • Harmen Brandwijk January 25th, 2012 12:53

  Er schijnen nogal wat extra reserve tenues te zijn besteld, men verwacht een leegloop bij de paarse ploeg….:-)

 • Aco January 25th, 2012 14:08

  ECHT NIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Wouter Mesker January 25th, 2012 15:08

  Wel veel ongeschoren benen!

 • Elard De Raad January 25th, 2012 22:40

  De ene helft van de paarse ploeg rijdt volgend jaar in het geel, de andere helft in het blauw!

  @twitter-38712874:disqus Een oud Ottolands gezegde luidt: “Het gaat erom wat in de benen zit, niet wat erop zit!”

Leave a Reply

   Banner     Banner