Sportieve en gezellige BBQ -Training mtb’ers en wielrenners!

10:06 07-1-2017 - By Jan de Bruin - View Comments

Het was weer een geslaagde avond, WOW!! Wat een gezelligheid en wat een opkomst van de MTB, race- en wielrenjeugd, nieuwelingen en junioren.

Samen met de trainers, ouders en vrijwilligers hebben we er een leuk feestje van gemaakt. Lekker trainen en daarna een hapje op het BBQ-plein en tussendoor meedoen aan de spelelementen. Ruim 100 jongens en meisjes hebben reuze genoten van deze mooie dag met een hapje, zij hebben ons ook verrast met hun sportieve en geweldige inzet, TOP!!

Hoe moeilijk was het om de verstopte fietsspullen te onthouden in het bos en hoe snel ben je van je fiets om op een pion te zitten bij de pionnendans?

Hoe behendig ben je met het blik gooien? Een lukte het om een tennisbal te verplaatsen van pion naar pion?

Ook werden onze hersens gepijnigd bij de technische onderdelen van een fiets. Ja tel maar even alle tandjes van de tandwielen of raad maar eens hoeveel lucht er in een band moet, pffhhhh...  En dan ook nog een wiel plaatsen.

Mooi om te zien hoe iedereen bezig is om kennis en sportiviteit te combineren.

Oh ja, er moest ook nog even stevig getraind worden, ik hoorde zelfs dat de wielrenners hun trainer niet konden inhalen, ja hij sprintte naar de BBQ...

En de nieuwelingen op de weg toch maar niet zover Brabant in gingen want de BBQ mag niet gemist worden.

Gelukkig bleef de verwachte regen ver bij ons vandaan en hebben we op het BBQ plein gezellig samen gegeten en genoten van al het lekkers.

Mede door de inzet van ouders en vrijwilligers is  deze middag en avond mogelijk gemaakt waarvoor onze hartelijke dank. Onze dank ook aan de trainers voor de begeleiding van de groepen.

Een mooie avond is afgesloten en volgende week nog 1 keer trainen (de mtb'ers) om daarna te genieten van de zomervakantie.

Nogmaals dank aan alle vrijwilligers, TOP!!

Kijk en geniet nog eens na door te klikken op Foto’s.

Jeugdcommissie MTB/Wwielrennen

P.S.: 1 kind is een rood jackje kwijt vanaf het hek bij BBQ plein, ook heeft 1 kind een ander rood jackje meegenomen.

Reacties aan  de MTB jeugd coördinator.

Leave a Reply

   Banner     Banner