Spannende tijdrit Jan van der Meijden Bokaal

8:58 08-25-2017 - By Jan de Bruin - View Comments

Woensdagavond 23-8-2017 werd voor de derde achtereenvolgende keer in Groot-Ammers de tijdrit verreden om de Jan van der Meijden Bokaal.

Deze tijdrit voor Regiorecreanten begint steeds meer een traditie te worden en het is een uitdaging om het all time record te verbeteren. Van elke deelnemer wordt jaarlijks de tijd en het gemiddelde bijgehouden zodat iedereen de kans heeft zijn eigen record te verbeteren. De bijgewerkte  recordlijst is te zien onder de knop <Jan van der Meijden Bokaal> op deze site.

Het was weer een spannende strijd. Dirk-Jan Verspuij had last van een opkomende wind en reed 5 seconden langzamer dan vorig jaar naar de derde plaats. Nieuwkomer Arno van der Veen bleek het fietsen nog niet verleerd te zijn en reed verrassend naar de tweede plaats. Sander Spoolder bevestigde zijn goede vorm met de snelste tijd. Hij reed maar liefst 1 minuut en 12 seconden sneller dan vorig jaar en steeg hiermee naar de tweede plaats op de recordlijst die nog wordt aangevoerd door Julian Vlasblom. Max de Jong werd vierde en zo eindigden maar liefst vier deelnemers met een gemiddelde boven 43 km/u binnen een tijdsverschil van 9 seconden.

Bij de Dames bleef Wilma Korevaar de sterkste, zij verbeterde zelfs haar tijd van vorig jaar.

De Jeugd en Nieuwelingen vulden het programma aan en hadden een mooie gelegenheid om hun niveau te testen.

Onder de knop <Foto’s> kun je nog eens nagenieten, van iedere deelnemer zijn mooie foto’s gemaakt.

Uitslag Regiorecreanten

Uitslag Overige categorieëen

Leave a Reply

   Banner     Banner