Polder Enduro – niet te serieus!

18:26 12-15-2018 - By WC wedstrijd Goudriaan - View Comments

Wij weten natuurlijk niet of je de vorige nieuwsberichten over de polder enduro gelezen hebt.


Trouwens, als je dat alsnog wilt doen, klik dan naar https://www.janvanarckel.nl/experiment-mtb-enduro-in-de-polder/ voor de 1e aankondiging.
En naar https://www.janvanarckel.nl/polder-enduro-op-de-mountainbike/ voor het 2e bericht.

Heb jij al lezend ook het idee gekregen dat het om een pittige competitie georiënteerde activiteit gaat? Dat je de longen uit je lijf moet rijden om een beetje mee te kunnen doen? Ben je soms een beetje bang dat de winnaars al met de eer gaan strijken terwijl jij nog op de laatste lange strook tegen de wind in aan het stoempen bent? En dat allemaal tijdens één van de weinige rustige weekends die een jaar bevat…

Ja hallo, daar ga je mooi niet aan mee doen! Toch?!

Nou, wacht even… Ja, het is een enduro. Ja, die proeven zitten er niet voor niks in. Ja, er zitten snelle rakkers tussen de inschrijvers. Ja, we gaan een paar “winnaars” huldigen.

Maarre, er zit ook een andere kant aan het verhaal. Een heel ontspannen en plezierige kant…

Ben jij diegene die gewoon met fietsmakkers een leuke rit door de Alblasserwaard wil maken. Heb je het idee dat je daarbij wat nieuwe routes kan ontdekken. Kan jij ook zo genieten van de gezelligheid onder gelijkgestemden. Weet jij ook dat als Aco en Frieda de catering regelen, niemand ook maar iets tekort komt (denk aan haardvuur, chocomel, en wat dies meer zij…) en vind je het interessant om mee te doen aan de experimentele inzet van Strava voor dit soort evenementen? Nou, dat zit er ook allemaal in. Dus? Meedoen!

 

Wij zijn de MountainMasters en de MountainYoungsters. Wij vinden het leuk om de regionale wielersport te bevorderen. Wij organiseren deze rit met veel plezier en hopen dat jij het net zo leuk vindt om er deel van uit te maken.

Klik op de 2e link om alle benodigde info te krijgen. Het is best belangrijk dat je vooraf laat weten dat je wilt deelnemen (mail aan polderenduro@gmail.com). We moeten namelijk wat zaken regelen op Strava.com en er is vooraf wat te organiseren om na afloop vlot de uitslag op te kunnen (laten) maken. That’s why…

Let op: maximaal 60 deelnemers. We zitten al royaal over de helft….

Leave a Reply

   Banner     Banner