Polder Enduro – eenzijdig?!

9:07 12-22-2018 - By WC wedstrijd Goudriaan - View Comments

Het gaat gebeuren hoor - de Polder Enduro! Zaterdag 29 december al...

We hebben schik in de voorbereiding! De route en de proeven zijn bepaald. Strava weet er inmiddels ook van 🙂 De weersvooruitzichten (OK, het duurt nog even..) zijn goed. Hoffotograaf Jan de Bruijn zal op de meest onverwachte plekken voor de "beeldverbinding" zorgen. Dat ziet er allemaal goed uit.

Wat er minder goed uitziet is de evenwichtigheid in het deelnemersveld. Tot heden alleen mannelijke inschrijvers! Ho, dat mag nog veranderen. Dames, meiden - kom in opstand! Op de barricaden! Doe er wat an! Pak aan die onevenwichtigheid! Verzamelt u! Alle gekkigheid op een stokje: laat je niet weerhouden. Doe gerust mee...

Wat er dan weer wel goed uitziet is de catering rondom de endurorit. Er is voor gekozen om de opbrengst van jouw biertje, koffie, broodje worst en wat al niet meer te bestemmen voor een goed initiatief. In 2019 gaan twee teams uit Noordeloos deelnemen aan Alpe d'Huzes. Zoals je wellicht weet wordt hiermee geld ingezameld voor het onderzoek naar de bestrijding van kanker. Prima om sportiviteit en (hoe noem je dat..) maatschappelijk (eigenlijk: ons aller) belang aan elkaar te koppelen. Aanbevolen!

Is dit voor het eerst dat je leest over de Polder Enduro? Kijk dan op de website van Jan van Arckel even bij de oudere berichten. Inschrijven kan door een e-mail naar polderenduro@gmail.com te sturen.

 

Leave a Reply

   Banner     Banner