Ploegentijdrit woensdag 22 augustus 2018

10:07 08-8-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

RC Jan van Arckel organiseert op woensdag 22 augustus 2018 de traditionele ploegentijdrit voor recreanten op het tijdritparcours in de polder tussen Noordeloos en Ameide.

Klik HIER voor alle benodigde informatie.

Het inschrijven kan beginnen voor de ploegentijdrit vanaf 16 augustus 2017.  Ga naar www.janvanarckel.nl en klik links in de balk op tijdrit recreanten.

U kunt als ploegleider uw ploeg aanmelden. Let op! Vul volledig in en noteer het wachtwoord dat u na aanmelding op uw scherm ziet staan. Goed opletten want het zijn hoofd- en kleine letters!

Na aanmelding krijgt u onderstaand scherm te zien:

----

Scherm na aanmelding:

Hallo naam ploegleider,
Bedankt voor de inschrijving voor de recreanten tijdrit Jan van Arckel.
Wil je het team aanpassen dan kan dat via het beginscherm.
Je kiest dan je ploeg en er wordt om je inloggevens gevraagd.
Aanmelden kan met de volgende gegevens.
Naam "emailadres ploegleider"
Wachtwoord "wachtwoord"
Beide opgeven zonder de quotes.

Print dat uit of noteer uw inloggegevens.
----

U kunt met dit wachtwoord t/m 20 augustus uw ploeg nog wijzigen. Op 21 augustus wordt de startlijst uitgedraaid en kunt u alleen nog bij de inschrijftafel wijzigingen aanbrengen. (tussen 18.00 – 18.30 uur)

Wilt u een vroege of late start of willen deelnemers meerdere keren starten met voldoende tijd tussen de starttijden? Laat het per email weten aan ine@vanderlar.com en we proberen dat in te passen. Geef wel aan hoeveel tijd u tussen de verschillende ritten wilt hebben. De starttijd kan helaas niet meer gewijzigd worden op 22 augustus, omdat andere deelnemers hun starttijd al hebben.

Ploegleiders  ontvangen 21 augustus de startlijst, dus controleer die dan héél goedJ.

Het lijkt wel héél streng, maar vorig jaar hebben jullie je allemaal hier goed aan gehouden en liep de avond gesmeerd zonder foutjes. Dat willen we dit jaar natuurlijk ook. Schrijft u niet vooraf in dan kan er op 22 augustus nog ingeschreven worden. Uitsluitend tussen 18.00 – 18.15 uur. De kans dat u dan het laatste startnummer krijgt is dan groot natuurlijk en moet u lang wachten.
Advies: schrijf nu alvast in. Aanpassen en wijzigen kan nog tot 20 augustus.

Vragen? Bel of mail naar Ine van der Laar (06-1947 2143) of ine@vanderlaar.com.

Leave a Reply

   Banner     Banner