Off-road toertocht – niet tegen, maar met elkaar

21:06 12-15-2021 - By Bert Pesselse - View Comments

Competitie!! Da's mooi he!

Competitie!! Ja, daar kunnen wij, afstammelingen van Ridder van Arckel wel van genieten. Om naar te kijken, zoals op 12 december, toen Verstappen en Hamilton hun titanenstrijd uitvochten.

 

 Gelukkig voor ons (het uitgangspunt is dan wel dat we geen fan van Lewis Hamilton zijn, althans méér fan van Verstappen zijn) won de Nederlander en zagen we naderhand ook een moment van verbroedering. Topsport dat was het! Topsporters, dat zijn het!

 

 

 

Maar ook om die competitie zelf aan te gaan. Spanning voorafgaand aan een wedstrijd, afzien tijdens- en plezier erna, da's wel aardig dicht bij de waarheid, denken wij.

Nou zijn we superblij dat de organisatoren van de MTB-wintercompetitie zich voor ons inspannen en dat tot heden de wedstrijden, ondanks de ingewikkelde omstandigheden, doorgang kunnen vinden.

Echter - haal even diep adem - zou het niet leuk zijn om es een rit mét elkaar te maken, dan strijd tégen elkaar te voeren?! Gewoon, gezelligheid in plaats van spanning. Ontspanning naast inspanning, Gezamenlijkheid in plaats van 'ik eerst'...

Wij denken dat dat leuk is "-) en organiseren daarom tussen kerst en nieuwjaar een off-road verrassingstocht. En de uitnodiging in dit bericht is om mee te doen, om deel te nemen.

Wanneer?   Dinsdag 28 december
Waarheen?  Ja, dat ga je wel ontdekken.
Hoe lang? Mwah, zo'n 40 a 50 km.

Meer weten? Klik dan naar een eerder bericht op deze website.

Klik naar https://www.janvanarckel.nl/off-road-verrassingstocht/

 

 

Leave a Reply