MTB Kaaientocht 27 december

17:54 12-20-2017 - By Bert Pesselse - View Comments

Niks wedstrijd, niks in de auto stappen voor een stukje fietsen. Gewoon in de regio: een mountainbike kaaientocht

De route is bepaald op zo'n 40/45 kilometer. Heb je er al eerder schoon genoeg van? Allez, dan kan je gemakkelijk een stuk afsnijden en over de weg op weg gaan naar de warme chocomel. Zin in een extra lusje? Kan ook. Aco Wallaard is dan je begeleider. Op de foto zie je hem tijdens de verkenningstocht. We hadden op dat moment al zo'n 40 kilometer achter de wielen, maar aan zijn gezicht kan je zien dat hij op zo'n moment nog royaal energie heeft voor een extra lusje óf voor een pittige finale 🙂

Woensdag 27 december, vertrek om 13:00 uur. Vertreklocatie vanzelfsprekend in het Groene Kawasaki hart van Nederland: bij Nol Bikker Motoren in Noordeloos.

Let op: We kunnen de tocht met maximaal 50 personen gaan rijden! En daar zit weinig tot geen rek op, gezien de deeltrajecten die kort langs bewoning gaan. De dringende vraag is dus om je in te schrijven via e-mail, om te laten weten met hoeveel personen je denkt te komen, en het me ook weer laat weten als je verhinderd bent! Echt waar, echt nodig!

Wil je deelnemen? stuur een e-mail aan bert@pesselse.nl of stuur een app naar 06 50235236

De kostenvergoeding bedraagt de lieve som van 2 euro. Maar ik nodig je uit om wat meer euro's mee te brengen zodat ik het overschot namens ons allen kan doneren aan Alpe d'Hu Zes - https://www.opgevenisgeenoptie.nl/. In 2018 neem ik daaraan met een aantal familieleden deel, zoals zo vaak bij dit soort initiatieven niet zonder reden.

Leave a Reply

   Banner     Banner