Laatste oproep voor Gorcum Sportgala

10:54 01-29-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

Het organisatie comité nodigt u graag uit voor de achtste editie van het Gorcum Sportgala. Hét Gorcums sportevenement vindt op vrijdag 2 februari plaats in de Evenementenhal Gorinchem. We blikken terug op het sportjaar 2017 met de onderscheidingen voor de beste sporters, sportploegen, talenten en sportinitiatieven van het jaar. We tonen de mooiste sportfoto’s en bedanken de vrijwilligers uit de Gorcumse sportwereld voor hun inspanningen.

Dit gebeurt allemaal in een zaalprogramma dat vol zit met lokaal talent: muziek, dans, maatschappelijke betrokkenheid en – uiteraard – heel veel sport. Na het zaalprogramma maken we er tijdens de afterparty nog een gezellig feestje van in de Evenementenhal.

U kunt uw (gratis) kaarten voor zaalprogramma en afterparty reserveren via http://sportgala.in2event.com/external/request/3677/85f0ba4863ee2425313c1c01e930f055761d29eb

Wij verzoeken u dit zo snel mogelijk te doen, zodat we kunnen inschatten hoeveel gasten we mogen verwelkomen.

Let op: het is het Gorcum Sportgala. Graag vragen we u daarom rekening te houden met de dresscode feestelijk om het evenement helemaal in passende stijl te krijgen.

We zien u graag vrijdag 2 februari!

Met sportieve groeten,

Theo Bos, Bianka den Breejen, Matthijs Daniels, René de Kuiper, Ramon Putters, Rob van Wijk, Michiel van Zanten.

Gorcum Sportgala

Leave a Reply

   Banner     Banner