kwalificatiewedstrijd jeugdrenners, Jens 1e en Anna 3e

20:19 04-16-2017 - By Annet Bassa-Mesker - View Comments

Vandaag stond er een #kwalificatiewedstrijd op de agenda. 10 jeugdrenners van Jan van Arckel hebben de paaseieren laten liggen en trotseerden de kou, De wind en Daan en Mees óok de regen.
💨In categorie 3 starten Daan en Mees. Daan zat gelijk goed mee voorin, maar Mees was net voor de start gevallen en kwam laat op gang. Het regende en waaide hard en het was erg koud. Mees pleegde een enorme inhaalslag en werd 5e. Daan wist goed stand te houden en werd knap 8e.
💨In categorie 4 reden Sem en Merel. Merel reed tot het einde sterk mee in de kopgroep 18e en Sem was helaas niet helemaal fit, maar heeft toch dapper gestreden 26e.
💨In categorie 5 starten onze kanonnen Anna en Christiaan. Anna reed sterk zonder aarzelen naar een 3e plek. Christiaan reed zich klem in een valpartij en raakte daarbij zelf ook gewond aan zijn been. Dapper streed hij zich terug en werd verdienstelijk 6e.
💨In categorie 6 reden Rosanne en Jorik. Rosanne bleef de gehele wedstrijd goed meestrijden in het peloton, ze werd 12e. Jorik wist lang aan te haken, maar heeft de laatste rondes solo gereden. 31e
💨In categorie 7 starten Jens en Jochem. Jochem heeft een blessure aan zijn bovenbeen, maar reed super mee in het peloton 17e. Jens wist 6 rondes voor de finish te ontsnappen uit het peloton en reed op zijn tandvlees als 1e over de finish, klasse.

Leave a Reply

   Banner     Banner