Koeienvlaaien Koppeltijdrit 3 oktober 2015

18:37 09-20-2015 - By Jan de Bruin - View Comments

Het wieler wegseizoen 2015 is ten einde…..Op 3 oktober is het weer zover! ……Hoogste tijd voor:

De koeienvlaaien koppel-tijdrit!

 

 

 

 

 

 

Lees er alles over in bijgaande  aankondiging. Ook bijgaand het parcours.. Let op dat je na de finish doorfietst…

Dit jaar géén individuele tijdrit. Alles staat in het teken van de koppeltijdrit en vooral van de gezelligheid. Voor de winnaars een échte overheerlijke koeienvlaai!

Na afloop nog het Rad van Fortuin van Aco en Frieda met héél veel mooie prijzen. Je krijgt zelfs dit jaar een gratis lot!

Op 19 augustus met de ploegentijdrit hebben we héle goede ervaringen opgedaan met het vooraf online inschrijven, dus dat doen we nu weer. Dat houden we er in.

Inschrijven kan op www.janvanarckel.nl  klik linksonder op ‘koeienvlaaitijdrit’. Of nog gemakkelijker: Klik meteen door op deze link:

http://tijdritkoeienvlaai.janvanarckel.nl/php/start.php

Wijzigen kan daarna nog. Noteer het wachtwoord dat u krijgt na aanmelding. Wijzigen kan tot 1 oktober 2015. Iedereen die zich aanmeldt ontvangt op 1 oktober de startlijst!

Wil je twee keer starten? (bijvoorbeeld met je vrouw én nog een keer met je zoon/dochter/buurvrouw enz.) Schrijf dan twee keer in en stuur mij een email. Ik deel je dan in zodat er genoeg tijd zit tussen de eerste en tweede koppeltijdrit.

Alleen bij héle, héle hoge uitzondering accepteren we nog inschrijving ter plaatse.

Nieuw dit jaar is de categorie MTB/Dikke Banden. De toekomst van JvA…

Ik kijk nu al uit naar al die inschrijvingen…Stuur dit bericht gerust (en graag zelfs!) door naar alle wielerliefhebbers in de regio of naar wielerliefhebbers buiten de regio die graag met jou een koppel willen vormen....zeker ook naar alle Dikke Banden Race deelnemers 2015. En naar iedereen waarvan jij denkt dat ze dit leuk vinden…

Vragen? Mail of bel me gerust.

Vriendelijke groet,

Het koeienvlaaien comité.

Frieda & Aco Wallaard, Peter van der Grijn, Bauke Minkema, Bert Haverkort en nog heel veel andere vrijwilligers en KNWU mensen…Wij zijn er klaar voor….!

Ine van der Laar
(06) 19 472143

Leave a Reply

   Banner     Banner