Kanjers met groene vingers gezocht!!

7:00 08-13-2017 - By Jan de Bruin - View Comments

Beste leden, rijd(st)ers en ouders,

De vakantie zit er bijna  op, het wieler- en mountainbikeseizoen gaat  verder en betekent dat zaken weer opgepakt gaan worden.

De wedstrijden staan op de agenda en de trainingen gaan binnenkort  van start en om dit doorgang te laten vinden moeten we het terrein in orde maken.

Deze zomerperiode met regen en zon heeft ervoor gezorgd dat het groen goed is gaan groeien, de paden raken begroeid en het gras heeft een maaibeurt nodig, ook met de stevige wind en buien zijn een aantal bomen omgewaaid en takken her en der terechtgekomen. Kortom: werk genoeg.

Vanaf 22 augustus start de jeugd weer met de training en willen we zorgen dat ze op een verzorgde paden en een kortgewiekt grasveld   hun kunsten  kunnen vertonen.  Op 9 sept hebben we de landelijke jeugdwedstrijd en zal het parcours er goed bij moeten liggen.

Ook de wegrenners willen op een schoon asfalt hun rondje rijden langs de gemaaide groene berm.

De vorige oproep heeft voldoende vrijwilligers opgeleverd en samen hebben we het terrein opgeknapt, geweldige actie was dat. We hopen dat het ook deze keer weer gaat lukken en we hebben er 2 avonden voor uitgetrokken:

donderdagavond 17 augustus en maandagavond 21 augustus. aanvang 18.30 u.

Het is aan u welke avond u ons kunt ondersteunen, op beide avonden is de terreincommissie aanwezig. We verzamelen bij de containers voor instructie.

Een hapje en een drankje is geregeld.

 

Met een groene groet, de terreincommissie,

Leave a Reply

   Banner     Banner