Elite/Beloftenploeg toont veerkracht na vertrek ploegleider Gerard

11:53 03-27-2019 - By Jan de Bruin - View Comments

12 maart jongstleden heeft de ploegleider van de elite/beloften mannen laten weten dat hij per direct zijn werkzaamheden als ploegleider neerlegt. Dit kwam voor iedereen binnen Jan van Arckel als een enorme verassing. Het vertrek van Gerard is een behoorlijke aderlating voor de club, want hij verzette een hoop werk voor zijn renners.

De begeleiding en de renners zijn afzonderlijk van elkaar bij elkaar gekomen om te overleggen hoe nu verder. Gelukkig staan alle neuzen dezelfde kant op en wil iedereen er alles aan doen om, ondanks het vertrek van Gerard, er een geslaagd seizoen van te maken. De taken van Gerard zijn voorlopig onder de huidige samenstelling van begeleiders en renners verdeeld. Zo zal de andere ploegleider André van der Lee weer vaker achter het stuur plaats nemen, en heeft ook Eddie van der Grijn toegezegd in te willen vallen waar nodig. Daarnaast zijn verzorgster Kim en mecanicien Peter begonnen met de ploegleiderscursus van de KNWU, dus zij zullen binnenkort ook mogen acteren als ploegleider. Een eventueel tekort aan verzorgers en/of mecaniciens zal opgevangen worden door de renners zelf en ouders/familie/vrienden van. Wel zal er worden uitgekeken naar een nieuwe ploegleider. Tips zijn van harte welkom!

Al met al is het vertrek van de ploegleider heel goed opgevangen door renners en staf. We gaan er met zijn allen keihard voor werken om er een mooi seizoen van te maken. 

Leave a Reply

   Banner     Banner